Fözéssel kapcsolatos angol kifejezések?
Figyelt kérdés
Olyan oldalt keresek, ahol a fözéssel kapcsolatos alapkifejezések vannak, illetve ahol elmagyarázzák ezeket. (pl. fözés, párolás, szeletelés, stb)
NEM szótár érdekel, hanem egy összefoglaló, fözést alapokról tanító oldal.
Remélem, érthetö, mit akarok, de elöre köszönöm, ha segít valaki.
2020. jún. 5. 16:08
1/5 chtt válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Negyon köszönöm, pont ilyeneket kerestem, csak valószínüleg rossz címszavakkal kerestem, mindig kezdö recepteket hozott a keresés, nem pedig ezeket!
2020. jún. 5. 19:45
3/5 chtt válasza:
Szószedetekhez glossaryt vagy vocabularyt érdemes keresni, előbb-utóbb talál valami használhatót az ember. Sok sikert! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak erre nem gondoltam, ha nagyon akar az ember valamit találni, akkor sokszor a legalapvetöbb dolgok nem jutnak eszébe.
Még egyszer köszönöm a segítségedet!
2020. jún. 5. 22:02
5/5 chtt válasza:
"ha nagyon akar az ember valamit találni, akkor sokszor a legalapvetöbb dolgok nem jutnak eszébe"
No, ez nagyon ismerős valahonnan. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!