Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Az orosz nyelvet mennyire...

Az orosz nyelvet mennyire nehéz megtanulni?

Figyelt kérdés

2020. máj. 11. 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
ha az abc már megy, akkor olyan, mint a német
2020. máj. 11. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Kinek mi. Nekem nagyon nehéz volt és végül nem is sikerült. Pedig van nyelvérzékem, angolul is felsőfokon tudok. Néhány csoporttársamnak pedig könnyen ment. Ha szereted és érdekel, menni fog.
2020. máj. 11. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
20%
Ketszazmillio orosznak sikerult, szoval nem lehet nagy kunszt.
2020. máj. 12. 02:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellően motivált vagy, nem olyan nehéz. Az angolnál nehezebb. Nekem azt mondta a tanárom mikor belekezdtem, hogy az orosz sokkal nehezebb mint a német ( német-orosz szakos volt). Ekkor kicsit megijedtem, mert nekem a némettel problémáim voltak. Elkezdtem tanulni az oroszt, és mivel imádtam, ezért nem éreztem, hogy annyira nehéz lenne. Szóval ez embrfüggő. A betűktől ne félj, azt könnyű megtanulni. Ami nehéz, az a helyes hangsúly, amit egyszerűen meg kell tanulni a szóval együtt, illetve a mozgást jelentő igék, meg úgy kompletten az igeszemlélet. De ha tényleg sokat foglalkozol vele, akkor ezt is simán meg lehet tanulni.
2020. máj. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!