Melyik nyelvet a leghasznosabb ma megtanulni?
Figyelt kérdés
Elsősorban Magyarországon szeretnék boldogulni vele.2020. máj. 2. 17:21
2/11 anonim válasza:
Angol
Ha az megy akkor német,kínai,orosz
De ne csak azt nézd,hogy hasznos legyen hanem,hogy érdekeljen is mert csak úgy lehet jól megtanulni,kényszerből nem
3/11 anonim válasza:
Az angol alap. Manapság elvárás. Utána pedig igazából attól függ mit csinálsz munka gyanánt. Én tolmács vagyok, és napjainkban az egzotikus nyelvek írtózatosan kellendőek mint pl a kínai, az arab, az orosz, a török na és persze a japán.
4/11 anonim válasza:
Arab,orosz,francia,kínai.
Ezek mind jók itthon is pláne máshol..
5/11 anonim válasza:
Angolul mindenkinek tudni kell. Azon kívül a körülményektől függ: mit dolgozol, hol dolgozol, hol élsz, stb.
6/11 anonim válasza:
Annyira alap az angol, hogy Magyarországon jó ha 50 % tud egyáltalán makogni rajta valamit.
8/11 anonim válasza:
Angol. Utána német. Azután francia/orosz, vagy ha tudsz valami egzotikus nyelven, az is jó. Én nem tudom, hogy a kínai tényleg olyan fontos-e. Aki számít Kínában, az tud angolul, senki nem várja el tőled, hogy kínaiul társalogj egy kínaiakkal folytatott üzleti megbeszélésen. A másik baj az vele, hogy irtó sok idő a krikszkrakszokat megtanulni. Az arab nem tudom, mitől lenne hasznos nyelv.
9/11 anonim válasza:
Angol alap :D Utána német. Aztán amelyik nyelv tetszik :D Nekem például a kínai. Érdemes egyébként franciául is megtanulni. Szerintem láttad sok angol filmben hogy az egy ilyen "alap" nyelv amit általánosban is tanítanak nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!