Valahonnan régesrégről rémlik, hogy valamelyik osztálytársam ezt énekelte, vagy mondókázta: "Éle-méle mán-ce". Ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Ez szerintem német lehet, én sose tanultam németet; mi lehet ez? Tudnátok hozzá esetleg valami linket, ha ez mondjuk egy dal, vagy bármit tudtok róla? Jelentését akár esetleg, vagy hogy milyen nyelven van?
Előre is köszönöm.
2020. ápr. 12. 21:15
11/13 A kérdező kommentje:
románul ilyet kiír magyarra fordítva az ele mele, hogy "ők az enyém", meg hogy "ők", "én". Hogyha külön sorba írom a kettőt. Portugálul meg megint tök mást ír ki:D
Ezeket írtam be egyszerre, egymás alá:
ele mele
ele
mele
2020. ápr. 15. 22:44
12/13 anonim válasza:
Első vagyok. Beugrott, hogy alsóban énekeltük ezt németórán, a Das Neue Deutschmobil 1 cd-jén volt egy szám, amit pont így kellett kiejteni.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi. És a szövegét nem tudod, hogy van tovább? Vagy a címét, vagy valami? Majd még próbálom a könyv alapján megkeresni, de akkor hátha tudod, hogy' folytatódik, meg ilyesmi.
2020. ápr. 16. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!