Lesznek hátrányaim konferencia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok?
Konferencia tolmácsként nagyon sok nyelvvel akarok majd dolgozni.Tudom mindegyik munka nyelvemböl az anyanyelvi szinten kell legyek. Lehetnek majd hátrányim konferecia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok? Nekem ez nagy célom, hgy konferencia tolmács legyek és sok nyelvet beszéljek anyanyelvi szinten. Ezért készen állok sok dolgot feláldozni:
1.Soha nem lesz családom vagy barátom.
2. Már keveset alszom, de tervezem, hogy még kevesebbet alszok majd.
3. Soha nem fogok elmenni szórakozni.
.
.
.
Lóna vajon férfivé vált?
When the doctors screen you for your suitability for hormon therapy, please tell them all what you keep writing here.
They’ll realise, you need psychiatric intervention.
Where are your parents? Do they realise their offspring is not in a good place mentally?
Please seek help, you sound intelligent and strong.
"Tehát igenis lényeges, hogy mikor számított annak."
Az számít, amit ez az ember képvisel. Az én értékrendembe pedig nem fér bele.
A videóhoz csak annyit, hogy fogalma sem volt arról, hogy kivel beszélget és egy teljesen konzervatív manust balosozott le. Ha jól rémlik.
Egyébként a könyve is arról szól kb., hogy nem számít a háborús bűn, csak regényes formában, meg egy bevándorlásos vízió. Mindegy.
Van férfi, aki tud a kérdezőre nőként tekinteni, tehát amit felhoztál érvként nem állja meg a helyét. A videóban a férfinak is megy. És végső soron az számít, amit a társunk érez vagy gondol a kapcsolatban és nem az, amit egy idegen, kívülálló.
A homoszexuálisok egyébként nem gondolják magukat nőnek, tudják magukról, hogy férfiak és férfiakhoz vonzódnak. A kérdező transzszexuális, ezért van az, hogy nő szeretne lenni. És bőven vannak emberek, akik ezt vonzónak tartják, a szexualitásnak széles a skálája és léteznek biszexuálisok is. Semmi beteges nincs benne. Ugyanúgy randiznak, beszélgetnek és élvezik egymást társaságát, mint két hetero.
Az viszont tényleg fura, hogy a kérdező ezt rendszeresen megkérdezi itt, mintha nem a kérdésre várná a választ, hanem valami mást akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!