Lesznek hátrányaim konferencia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok?
Konferencia tolmácsként nagyon sok nyelvvel akarok majd dolgozni.Tudom mindegyik munka nyelvemböl az anyanyelvi szinten kell legyek. Lehetnek majd hátrányim konferecia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok? Nekem ez nagy célom, hgy konferencia tolmács legyek és sok nyelvet beszéljek anyanyelvi szinten. Ezért készen állok sok dolgot feláldozni:
1.Soha nem lesz családom vagy barátom.
2. Már keveset alszom, de tervezem, hogy még kevesebbet alszok majd.
3. Soha nem fogok elmenni szórakozni.
.
.
.
"Nos. 17 éves vagyok és nem sokára kezdem a hormon terápiát. Németországban élek és itt el lehet kezdeni már 11 évesen is extrém körülmények között. Félek attól, hogy nem fogok úgy kinézni mint egy nö és így akkor látni fogják, hogy transz vagyok."
1. 17 éves vagy, és ezért nem tudod, mit teszel. Tetszik vagy sem, még nincs elég tapasztalatod a világról.
2. Ugye tudod, hogy nem lesz visszaút?
3. Minden mondatodból süt a bizonytalanság. Ilyet akkor tegyél, ha egyáltalán nem érzed szükségét annak, hogy kiírj ide egy "kérdést ", megerősíteni a "döntésedet".
4. "Félek attól, hogy nem fogok úgy kinézni mint egy nö"
Nem alaptalanul, ugyanis soha nem fogsz úgy kinézni, plusz ha egy srác megtudja, akkor úgy otthagy, mint a pinty.
5. Kérlek olvass el, hallgass meg pár ellenvéleményt is. Akik ilyenen átestek, nem boldogok, hanem nyomik lettek, nedvedző sebekkel és igen magas öngyilkossági rátával (hallgass meg Ben Shapiro előadásait).
NE tedd!
11. Ben Shapiro egy majom. Többször felsült már. Nem igazán érdemes egy olyan emberre hallgatni, aki szerint háborúban nem számítanak a civil áldozatok és a többi hasonló okossága.
Rengeteg transz lánynak van youtube csatornája, leghíresebb kb. Blair White, neki is van barátja és nem hagyta ott, mert transz. Miért hagyná ott? xD Jobban néz ki, mint egy csomó igazi nő, ad magára, igényes és teljesen normális ember.
12: ??? És ezt ki vitatta?
13:
Tudsz linkelni egy alkalmat, amikor "felsült"?
"Nem igazán érdemes egy olyan emberre hallgatni, aki szerint háborúban nem számítanak a civil áldozatok és a többi hasonló okossága."
Tudsz mondani egy háborút, ahol számított?
"neki is van barátja és nem hagyta ott, mert transz. "
Gondolom a barátja a "kíváncsi hetero" aka homokos az is, vagy egy perverz. Egy 100% hetero számára viszont elfogadhatatlan.
"Jobban néz ki, mint egy csomó igazi nő"
Talán nem az igénytelen söpredékből kellene kiindulni.
Ben Shapiro fail
https://www.youtube.com/watch?v=PRF3r3zUGqk
Itt nem arról van szó, hogy mikor számított, hanem az, hogy mit propagál és mit támogat. Shapiro pedig ilyen szempontból alávaló gazember kategória.
https://www.youtube.com/watch?v=D9jhtD5al6s&t=11s
https://www.youtube.com/watch?v=dflhM5XGRzs
100%-ban homoszexuálisok számára is elfogadhatatlan a transz lány, szóval nem értem a problémád. Nyilván a barátja se nem hetero, se nem homo. És? Talán nem számít ettől pasinak?
https://www.youtube.com/watch?v=UiFPIfN99N0
Az eredeti feltevésedre reagáltam, hogy majd biztos elzavarnák, ami nem igaz.
A perverzség pedig nem tudom, hogy hogyan jön ide. Ezt úgy írod, mintha a heterok között nem lenne perverz és az valami szexualitás lenne.
De rég odavan már adolf bácsi.
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
15:
Ez a Shapiro fail nekem valahogyan nem tűnik annak. Bár a leírásban az áll, hogy "Shapiro has said he was 'destroyed' by Neil during a debate on Politics Live in which he accused the veteran broadcaster of being a 'lefty'. " de én ezt nem találtam meg.
A másik kettőt nem néztem meg, mert nem olvastam az adott könyvet, így véleményt sem tudok róla mondani.
"Itt nem arról van szó, hogy mikor számított, hanem az, hogy mit propagál és mit támogat."
De te magad írtad, hogy:
"Nem igazán érdemes egy olyan emberre hallgatni, aki szerint háborúban nem számítanak a civil áldozatok és a többi hasonló okossága."
Tehát érvként hoztad fel ezt a gondolatát (ami igaz) arra, hogy miért ne hallgassanak rá. Tehát igenis lényeges, hogy mikor számított annak.
"100%-ban homoszexuálisok számára is elfogadhatatlan a transz lány, szóval nem értem a problémád. Nyilván a barátja se nem hetero, se nem homo. És? Talán nem számít ettől pasinak?"
Olvasd el még egyszer a kérdezőt. Ő VALÓDI nő akar lenni, fél attól, hogy nem lesz az, ergo egy hetero párkapcsolatot akar és egy olyan testet, hogy igazi nő legyen. Tehát nem egy se ilyen, se olyan társat, aki maga sem tudja, fiú-e vagy lány, hanem egy férfi társat, aki nőként tekint rá.
Így viszont, szerintem, az érvelésed nem állja meg a helyét.
"A perverzség pedig nem tudom, hogy hogyan jön ide. Ezt úgy írod, mintha a heterok között nem lenne perverz és az valami szexualitás lenne."
A fentiek után gondolom világos: aki egy átoperált pasival kezd, az nem tiszta, van valami defektje.
Ne áldozd fel az alvást. Még fiatal vagy, még jól bírod, hogy keveset alszol, de előbb-utóbb pótolnod kell a hiányt.
Az ismerkedés, szórakozás segíthet is nyelveket tanulni. Kérdés, hogy milyen nyelven beszélgetsz közben az emberekkel.
Ha nem coming outolsz, akkor nem leszel hátrányban. Az iszlám kultúrákat inkább kerüld. Oroszországban már megjelent transzszexuális játékbaba, úgyhogy a jég megtört. A távol-keleti kultúrák számára legyél inkább magyar.
Szia!
Valódi női testet nem fogsz kapni. Arra nem képes az orvostudomány. Foglalkozz kevesebbet a testeddel, és küzdj meg azért, hogy tolmács lehessél!
Kedves kérdező, ajánlom neked Az istenhegyi székely leányt.
Amire pedig készülsz a testeddel: Ne tedd! Soha nem lehetsz igazi nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!