Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lesznek hátrányaim konferencia...

Lesznek hátrányaim konferencia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok?

Figyelt kérdés

Konferencia tolmácsként nagyon sok nyelvvel akarok majd dolgozni.Tudom mindegyik munka nyelvemböl az anyanyelvi szinten kell legyek. Lehetnek majd hátrányim konferecia tolmácsként, mert transzszexuális lány vagyok? Nekem ez nagy célom, hgy konferencia tolmács legyek és sok nyelvet beszéljek anyanyelvi szinten. Ezért készen állok sok dolgot feláldozni:

1.Soha nem lesz családom vagy barátom.

2. Már keveset alszom, de tervezem, hogy még kevesebbet alszok majd.

3. Soha nem fogok elmenni szórakozni.

.

.

.

2020. febr. 24. 07:02
1 2 3
 1/25 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%
Nincs ráírva a homlokodra, hogy mit csinálsz az ágyban. Vagy igen?
2020. febr. 24. 07:20
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Öltözz úgy mint mindenki más és akkor senki sem fogja tudni, vagy legalábbis senkit sem fog érdekelni.

Ha úgy érzed, hogy a munkád közben is fontos kihangsúlyoznod, hogy transzszexuális vagy akkor igen, hátrányod lesz.

2020. febr. 24. 07:25
 3/25 anonim ***** válasza:
60%

Miért ezzel kezdi minden lmbtqxyztddaefh?

Tudod miből lesz/és valszeg már van is hátrányod? Hogy **** idegesítő vagy azzal, hogy állandóan mindent ezzel magyarázol.

Nem világos még nektek, hogy tőlünk pókembernek is képzelheted magad, csak hagyj minket békén vele, tartsd magadban a téveszméidet.

2020. febr. 24. 07:39
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod el és kész.
2020. febr. 24. 07:42
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Már megint te?!

az alvást is szüntesd meg teljesen!

2020. febr. 24. 08:09
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
Kb hatodszor teszed fel ugyanezt a kérdést! Exhibicionista IS vagy??
2020. febr. 24. 08:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

2. Ne haragudj, de így csak az esélyeidet rombolod. A szervezetednek szüksége van alvásra, nélküle romlani fog a teljesítményed - akármilyen szexuális is vagy.

3. Ennek mi köze a hivatásodhoz?

2020. febr. 24. 10:01
 8/25 A kérdező kommentje:
Nos. 17 éves vagyok és nem sokára kezdem a hormon terápiát. Németországban élek és itt el lehet kezdeni már 11 évesen is extrém körülmények között. Félek attól, hogy nem fogok úgy kinézni mint egy nö és így akkor látni fogják, hogy transz vagyok.
2020. febr. 24. 10:13
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Legalább 5-6 alkalommal írtad már ki ugyanezt a kérdést. Azóta sem változott semmi.

De mellesleg ha állandóan vissza kell kérdezned ugyanazt, az lesz komoly baj tolmácsként...

2020. febr. 24. 11:20
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Addig fogod kiírni a kérdést (kb hetente-kéthetente), amíg számodra kedvező választ nem kapsz...?

Vagy mi a célod ezzel?????

2020. febr. 24. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!