2. Az informatikának tök mindegy volt milyen hosszú az abc. Ez jó nagy marhaság. Bírom, hogy úgy próbáltad beállítani, hogy az angol azért lett világnyelv, mert olyan primitív, hogy közelít a binárishoz. Miközben ez nem igaz.
2020. febr. 6. 00:42
12/24 anonim válasza:
"Az Amerikai Egyesült Államokban nincs a szövetségi kormány által meghatározott hivatalos nyelv"
Mi ez a hülyeség hogy az angol ABC a legrövidebb?! Ezt honnan szedte az egyik hozzászóló? Az angol 26 betu. A legrövidebb ABC 14.
2020. febr. 7. 13:55
14/24 anonim válasza:
Azért mert könnyű nyelv.
2020. febr. 9. 00:22
15/24 anonim válasza:
Szemantikailag az angol a legegyszerűbb nyelv. Ha nem ismeri valaki a nyelvtani szabályokat, akkor is érthető bárki számára.
2020. febr. 9. 00:35
16/24 anonim válasza:
Igen. Ez is egy ok amiért a Magyar nem lehet világnyelv.
2020. febr. 9. 09:20
17/24 anonim válasza:
Valójában az angol is csak azon a szinten egyszerű, hogy: Én megesz te ebéd. De az kétségtelen, hogy ez szó szerint egy fél világnak elég volt évszázadokig. Ebből még nem lehet azt a következtetést levonni, hogy egy pidgin-magyar nehezebb lenne.
2020. febr. 9. 09:31
18/24 anonim válasza:
De az Angol alapból egy könnyű nyelv. Ezért a Pidgin-Angol még könnyeb. A Magyar viszont pont ellenkezőleg. Te ki tudsz helyesen mondani egy angol szót. Viszont egy Angol vagy Ír nem tud ki mondani egy Magyar szót helyesen. Ezért a Pidgin-Magyar se lenne sokkal könnyebb. De egy angol-magyar kevert nyelv jó lenne...
2020. febr. 9. 10:11
19/24 anonim válasza:
17-nek van igaza. Tizennyolcassal meg vitatkoznék. Az angolban például jóval több az igeido mint a magyarban. A very basic english sem olyan egyszeru, ne mondd nekem hogy életedben eloszor meglátod mondjuk az "inkább" kifejezést "rather than" vagy hasonló még a "more likely" és egybol helyesen ejted nulla nyelvismerettel. A legtöbb magyarnak olyan gyatra, olyan "magyaros" az angol kiejtése hogy egybol kiszúrn hogy az illetonek nem anyanyelve.
A múltkor az egyik britet hallottam mikor mondta hogy hiába volt india gyarmatjuk utál az indiaikkal beszélni "because I don't understand their pronouncation".
2020. febr. 9. 10:22
20/24 anonim válasza:
Könnyű a fenét. Magyart már 3 évesen kentem vágtam az angolt meg most se tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!