C. Valamilyen probléma miattt pl. süketnéma vagyok, diszlexiás stb.
D. Nemiss ikasz, lyo a hejjesirassóm
E. Egyéb: ................
2019. szept. 28. 07:07
1/9 anonim válasza:
E. Azért, mert nekem (nem mindig), de tökéletes a helyesírásom. Általános iskola 1. osztálya óta helyesírási és anyanyelvi versenyekre járok vagy éppen meg is nyerem.
2019. szept. 28. 08:21
2/9 anonim válasza:
Valahol az A es B kozott, megtoldva egy nagyon csunya kezirassal.
2019. szept. 28. 08:29
3/9 anonim válasza:
Szerintem nincs baj a helyesírásommal, telefonról néha ékezet nélkül írok, de ahogy látod, ha akarom, akkor helyesen használom az ékezeteket is. A kézírásom viszont ocsmány. :D
2019. szept. 28. 08:45
4/9 A kérdező kommentje:
Azért nekem is sikerült a miattot 3 t-vel írni, csak most látom :)
2019. szept. 28. 09:30
5/9 anonim válasza:
E: Az agyam automatikusan korrigál.
Észre sem veszem. Visszafelé írod a szót, vagy összekavarod a betűket benne, vagy számokkal helyetesíted a hangokat, akkor is értelmesnek olvasom.
Hejes és helyes fel sem tűnik(na jó ez igen)
A legjobb, hogy nálam random nyelvet vált az agyam, néha egy beszélgetés közepén is.
2019. szept. 28. 13:47
6/9 A kérdező kommentje:
5-öske, jelentettelek.
Igen, frusztrált vagyok, amikor látom a sok igénytelen, nulla helyesírású prosztó prolit. Egy másik bolygóra kellene őket telepíteni, mert engem zavarnak.
2019. szept. 29. 04:47
7/9 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesít. A másik, mikor nem a magyar ékezetekkel írnak, vagyis nem a jobbra, hanem a balra dőlővel. Na, az a prosztóság!
2019. okt. 13. 19:58
8/9 anonim válasza:
Jelents. Ha neked ez okoz örömöt. Tudod mit? Én is jelentettelek. Én ki is elégültem közben. És te?
2019. okt. 13. 20:06
9/9 anonim válasza:
Ja, téged pedig elég lenne agyonlőni. Akkor nem kell bajlódni a telepítéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!