Nem értem az embereket, hogyan élnek a globális felmelegedést semmibe véve?
Figyelt kérdés
Úgy veszem észre, hogy az emberek a globális felmelegedést mostmár értik, érzékelik, tudják (amit egyébként 60 éve pontosan tudunk), hogy komoly a baj, és egyre komolyabb, még a saját életükben, sőt lehet hogy sokkal komolyabb és gyorsabb lesz, mint azt akárki el tudná gondolni. De ennek ellenére nem értem, hogy senki nem tesz semmit. Az emberek gyereket vállalnak, mintha misem történne, továbbra is szemetelnek, pazarolnak és semmit nem tesznek az életmódjuk megváltoztatásáért. Úgy érzem mindenki nézi a végső felvonást, élvezik az utolós perceket, Facebookoznak és nyomogatják a telefonjukat, pörög a gazdaság, miközben már az óceánunk minden köbmilimétere szennyezett, és egyetlen dologban reménykedik legfeljebb mindenki, hogy talán a tudomány kitalál valami megoldást. DE ezért sem tesz senki semmit. A tudományos pénzek elosztásában semmi ösztönzés nincsen a globális felmelegedéssel kapcsolatban, amikor minden pályázati pénzt erre a témára kéne fordítani és még az is lehet hogy kevés lenne, sőt kis hazánkban épp mindenki ölbetett kézzel nézi, ahogy kinyírják az Akadémiát. Szóval nem értem az embereket. Mi történik itt?2019. febr. 8. 14:10
11/11 anonim válasza:
Te mért lettél 21%-ra értékelve? Szerintem értelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!