Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » De semmi jóérzés nincs egyikbe...

De semmi jóérzés nincs egyikben se, hogy ebbe a globális felmelegedést és az őserdők kivágását is belekeverik?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy egy komoly mondatuk sincs és végig kifigurázzák az ellenzéket és irozinálnak. Bár ennél sokkal viccesebb embereket is láttam már.

De semmi jóérzés nincs egyikben se, hogy ebbe a globális felmelegedést és az őserdők kivágását is belekeverik?

Egyik se szólal fel, hogy talán ezt nem kéne? Hogy a vicc kedvéért nem kéne ezeket a dolgokat elbagatelizálni és belekeverni eszközként egy kifigurázásba?

https://www.youtube.com/watch?v=Pem0gHzOIXo

2019. jan. 21. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj már, ezek alapból olyanok, akik nem a tehetségük miatt ülnek ott, ahol, hanem protekciók miatt. Szerinted akkor eltudnának gondolkodni bármin is? Felülről jön a téma, erről kell beszélni és kész.
2019. jan. 21. 11:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Na oszt miért kellene megkímélni azokat a lipsi esőerdőket?
2019. jan. 21. 11:55
 3/7 A kérdező kommentje:

"Felülről jön a téma, erről kell beszélni és kész."

Pont ezt nem értem, mert a téma nem az őserdő volt nyilván. Értem én hogy felülről jön a téma, de az őserdőket ha valaki belekeveri, mert annyira nincs kreativitása és humora, hogy jobbat nem tud, akkor legalább a másik 4-5 ott ülő közül miért nem mondja az egyik, hogy azzal ne viccelődj, vagy legalább elterelné a szót. Helyette mindenki a másikat támogatja a hülyeségben és fűzik tovább, miközben azért érződött egy kis lélegzetvételnyi csend, és látszódott, hogy érzik, hogy ez talán nem volt okos gondolat, de mégis folytatják.

2019. jan. 21. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi ez az őserdős rész? Hol van benne?
2019. jan. 21. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha fizetnének sem ülnék le ilyen suttyókkal sörözni egy kocsmában, és most azt várod, hogy kívűlállóként nézzek meg egy egyórás felvételt róluk?
2019. jan. 21. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Na ez meg a másik, amit elfelejtettem írni.

2019. jan. 21. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor leírom érthetőbben: az ilyen helyeken olyanok ülnek, akik túl hülyék komolyabb munkára, de viszont kevésbé komoly munkát nem lehet adni neki, mert haver ismerőse. Szerinted, ha az ilyen helyeken ilyenek ülnek, akkor bármelyiküknek eszébe jutott volna az, amit írsz kérdező.

Ez politikai állástól függetlenül így megy, hogy ilyenek ülnek benne. Nézd meg az Indexet is, ott se különbek ülnek sokszor. Elég visszaemlékezned a KFCs balhéra, mikor a pali ittasan (ezt később saját maga vallotta be, hogy whiskey kóstolón volt, ahol ki kellett volna mindig köpni a whiskeyt, de ő biza megitta minden alkalommal), hogy talán lassan záróra volt és nem fogyaszthatta volna ott a kajáját (nem emlékszek már pontosan mi volt, javítson ki valaki, ha nem emiatt akart balhézni).

A régebbi Indexbe bele se megyek inkább miket műveltek le pl.: egy-egy Jobbikos rendezvényen.

2019. jan. 21. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!