Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Szerintetek kik a keményebbek...

Szerintetek kik a keményebbek ha igazán összefognak:a Cigányok, vagy a Skinhead-ek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 00:26
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
77%
Egyik sem, akik összefognak, vagy gyávák, vagy csak szimplán csökkent agyi képességűek, hiszen semmit nem dőlt el egy verekedés sem, de sajnos a nem túl okos skinheadek és a szintén apró elméjű kisebbség, ezt nem tudják felfogni:D
2010. jún. 19. 19:52
 12/24 anonim válasza:
79%
Szerintem próbáljuk ki és majd kiderül, de addig is hajrá skinhead-ek.
2010. jún. 20. 00:23
 13/24 naphtha válasza:
72%
A nagyütő mindentvivő: Ha a cigányok összefognak a skinheadekkel és agyonverik magukat. A politikusok örülnek,a média dőzsöl, a nép meg birka. Komolyan, mind a kettő undorító szélsőséges, elállatiasodott ember típus. Nálunk a szélső jobbos "skinheadek" is ugyan azt csinálják mint a suttyó dzsipók. Jó érzés látni így az evolúció pereméről ezt a csodálatos, globális széthúzást ember-ember között.
2010. jún. 21. 04:35
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ha egyedül vannak a cigányok, nem olyan nagy a pofájuk. A szomszédomban lakik egy, folyton ugat át a kerítésen a drága, és még a kutyámat is dobálja kővel. Átmentem hozzá, megálltam a kapujába, beordítottam, h gyere ki, erre hívta az anyját XD

Szal szerintem: skinheadek

És nem vagyok az XD L/15

2010. jún. 21. 08:04
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Több cigány van, mint skin, de hajrá skinheadek!
2010. jún. 21. 14:17
 16/24 anonim ***** válasza:
74%
Ki akkora marha, hogy butának nevezi a skinheadeket? Apukám maga is kopasz és 3 skinhead barátunkat tudok mondani, aki doktor :P amúgy sztem skinheadek
2010. jún. 27. 15:59
 17/24 anonim ***** válasza:

15:59-es ez nagyon vicces! :D :D

Tudod a cigányok között is van biztos 3-4 normális, csak nem mindegy a maradék 99,9%!! ;)

2010. jún. 27. 18:09
 18/24 anonim válasza:
50%

A skinhead-ek

Mert tudnak gondolkodni és jobb módban élnek mint a cigányok.vesznek 1-2 éles lőfegyvert és puff puff le a mocskos csoki fejüket...

2010. jún. 27. 20:14
 19/24 anonim válasza:
14%
cigányok és szerintem több cigány jár gyúrni már nem azért mint skinhead és minden skinhead idióta attól fogva, hogy fasiszta lett már hülye és a cigányok nem aljanép. Jómagam is roma származású vagyok és higgyétek el, hogy sokkal normálisabb vagyok mint akármelyik skinhead.
2010. júl. 2. 02:40
 20/24 anonim ***** válasza:
A cigány skinheadek XD
2010. júl. 9. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!