Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Jennifer Aniston...

Szerintetek Jennifer Aniston és Brad Pitt összefognak még jönni?

Figyelt kérdés
úgy sajnáltam mikor elváltak:( meghát nem sok jót olvasni a brangelina kapcsolatról-habár tudom hogy nem kell mindent elhinni amit az újságban olvasok,de valami igazságalapja általában van a dolgoknak.nem?
2011. ápr. 25. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy még egyszer összejönnének.
2011. ápr. 25. 18:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogják újra kezdeni.
2011. ápr. 28. 13:36
 3/3 anonim válasza:
91%
Szerintem sem fognak újra összejönni, ez sajnos már egyre biztosabb. De kétlem, hogy Brad igazán boldog Angelinával, csak a gyerekek és a saját egója miatt érez valamiféle hamis boldogságot. Angelina a médián keresztül olyan személy benyomását kelti, mint aki jól tudja manipulálni az embereket, köztük Bradet is, egyértelműen ő viseli a nadrágot a kapcsolatban, képes érvényesíteni a saját akaratát. Brad pedig rajong érte, mert érzelmileg azon a szinten van mint férfi akinek szüksége van egy erős kezű, magabiztos nő irányítására, aki mellett nem kell sokat töprengenie merre tartson a magánéletben és akit isteníthet. Másrészt Angelina gyönyörű nő, szerintem nem szebb mint Aniston, csak egészen más típusú, és sokkal több az önbizalma. Pitt és Aniston párként természetesebbnek hatott minden útkeresésésükkel, hibájukkal, bizonytalanságukkal együtt. Ők egyensúlyban voltak egymással, egyik sem nyomta el a másikat. Brad Angelina mellett nagyon egós lett, olyannyira, hogy még a Jenniferrel való házasságát is leszólta, hiába vonta vissza később az egészet.
2012. aug. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!