Szerinted Jennifer Aniston jó nő?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:52
2/47 anonim válasza:
Megnéztem ő az. Szerintem borzalmasan ronda. Kocka fej, elefánt fülek.
Nekem ő a legrondább színésznő.
3/47 A kérdező kommentje:
Igen
2011. aug. 27. 19:53
4/47 A kérdező kommentje:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53
Neked ízlésficamod van.
2011. aug. 27. 19:54
5/47 anonim válasza:
Szerintem szép, de semmi extra naponta legalább 20 nőt látok aki szebb, v ugyanolyan szép az utcán.
7/47 anonim válasza:
Jó nő, mert jól 'adja el' magát. Fellépés sokat számít.
8/47 anonim válasza:
9/47 anonim válasza:
Szerintem az egyik legcsúnyább arcú színésznő, akit valaha is láttam. Viszont különlegesen szép színű a szeme és kiragyog az arcából, ami szebbé teszi.
Szerintem a szép színésznő Sandra Bullock-nál kezdődik. De ízlések és pofonok....
10/47 anonim válasza:
Igen, helyes kis nő. Nem nagyon nézek vele filmeket, csak magazinokban látom. Érdekes arca van, nem fog rajta az idő. Szerintem 100szor jobb, mint A. Jolie. Kár, hogy nem veszi el senki. Lehet, hogy a természete rossz, de az a képekről nem jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!