Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerinted Jennifer Aniston jó nő?

Szerinted Jennifer Aniston jó nő?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 19:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
72%

Nekem tetszik.

Bár ki ne lenne szép photshopolva és agyon sminkelve? :)

2011. aug. 27. 20:15
 32/47 anonim ***** válasza:
68%
Angelina Jolie egy igazi vamp, Jennifer egy szürke kisegér hozzá képest.
2011. aug. 27. 20:18
 33/47 A kérdező kommentje:

ma 20:19

hmmm...

kis árulkodó.

2011. aug. 27. 20:20
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Szeritem az a szép benne, hogy hétköznapi, nincsenek alüljei. Persze már ő is öregszik.
2011. aug. 27. 20:22
 35/47 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy nekem is Jolie tetszik jobban amikor fekete/sötétbarna a haja. De mint írtam Aniston is szép csak semmi extra, Jolie, na ő extra! Persze ő pont az a nő aki valakinek v nagyon tetszik, v egyáltalán nem, én megértem brad pittet mindenesetre :D
2011. aug. 27. 20:23
 36/47 Hailey13 ***** válasza:
100%

még 19:58nak:

igencsak ízlésficamod van:)))))) oké, minden ember más, de Jennifer Aniston egyáltalán nem ronda, ez elég nagy túlzás. nem szereted ennyi de sok embernek ennyi esze van: nem szeretek valakit, tehát az ronda hülye gyökér ostoba. gratulálok. megnéztem a képeket, az első teljesen átlagos (nem csúnya, de aniston azért valljuk már be hogy ezerszebb szebb) lisa edelstein meg csak úgy van, ő se csúnya, de nem valami különleges vagy szép.

Jenniferről annyi jó szerintem így 40en túl sokan irigyelhetik, mert jól tartja magát:) ettől függetlenül én team Jolie vagyok, de pl a Förtelmes Főnökökben tetszett hogy nem a jól bevált "kedveskislány" szerepet kapta.

ennyi a véleményem, a szépség mindenkinek mást jelent. oké kereshetünk minden "sztárról" reggeli, elalvott, smink nélküli képeket melegítőben, de ha egy jobbat keresen Jenniferről, akkor nem mondhatod hogy csúnya. esetleg hogy nem szép, mert kinek mi:D

2011. aug. 27. 20:29
 37/47 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem is Jolie ezerszer szebb, mint J. Aniston. Eddig azt hittem, nincs ember, aki ezt nem így gondolná, el nem tudom képzelni, egyáltalán mi szépet lehet találni Aniston-ban, a szemén kívül. Minél tovább nézem, annál csufibbnak látom. De vannak, akiknek tetszik. Nem vagyunk egyformák.
2011. aug. 27. 20:39
 38/47 A kérdező kommentje:

20:39

Én meg azt nem értem ,hogy lehet szebbnek látni Joliet, mint Anistont.

Tényleg különbözőek vagyunk.

2011. aug. 27. 20:41
 39/47 anonim ***** válasza:
71%
utolsó: van ember, a nővérem szerint jolie a csúnya :D
2011. aug. 27. 20:42
 40/47 A kérdező kommentje:

*

rosszul fogalmaztam.

Joliet szebbnek látni Anistonnál.

2011. aug. 27. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!