Szerinted Jennifer Aniston jó nő?
Nekem tetszik.
Bár ki ne lenne szép photshopolva és agyon sminkelve? :)
ma 20:19
hmmm...
kis árulkodó.
még 19:58nak:
igencsak ízlésficamod van:)))))) oké, minden ember más, de Jennifer Aniston egyáltalán nem ronda, ez elég nagy túlzás. nem szereted ennyi de sok embernek ennyi esze van: nem szeretek valakit, tehát az ronda hülye gyökér ostoba. gratulálok. megnéztem a képeket, az első teljesen átlagos (nem csúnya, de aniston azért valljuk már be hogy ezerszebb szebb) lisa edelstein meg csak úgy van, ő se csúnya, de nem valami különleges vagy szép.
Jenniferről annyi jó szerintem így 40en túl sokan irigyelhetik, mert jól tartja magát:) ettől függetlenül én team Jolie vagyok, de pl a Förtelmes Főnökökben tetszett hogy nem a jól bevált "kedveskislány" szerepet kapta.
ennyi a véleményem, a szépség mindenkinek mást jelent. oké kereshetünk minden "sztárról" reggeli, elalvott, smink nélküli képeket melegítőben, de ha egy jobbat keresen Jenniferről, akkor nem mondhatod hogy csúnya. esetleg hogy nem szép, mert kinek mi:D
20:39
Én meg azt nem értem ,hogy lehet szebbnek látni Joliet, mint Anistont.
Tényleg különbözőek vagyunk.
*
rosszul fogalmaztam.
Joliet szebbnek látni Anistonnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!