32 évesen,7 évi özvegység után illik még fehér menyasszonyi ruhában esküdni?
Ebben a korban nem visszatetsző, hogy a második házasság megkötésekor is fehér ruhát hord a menyasszony?
(Magától értetődik, hogy nem ugyanazt a ruhát, amit az első esküvőjén.)
A jövendőbeli férjem még soha nem volt nős, nem szeretném megfosztani őt egy szép esküvőtől, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Nem mintha ez életbevágó lenne, de mégis örök emlék marad.
De van két vénlány nagynénje, akik kígyót-békát kiabálnak rám, mert fehér ruhás esküvőt tervezek.
Lehetetlen nem meghívni őket, a vőlegényemnek az édesapján és az öccsén kívül más rokona már nincs, és az édesanyja halála után ezek mindig mindenbe beleszóltak.
Ez a két öreglány meg szeretné keseríteni az esküvőnket, mert nem tetszik nekik, hogy az unokaöccsük özegyasszonyt vesz el.
De ki tehet arról, hogy szegény első férjemet ilyen hamar elvesztettem?
Szerintük akkor ennyi idősen el kellene ásnom magamat?
A fehérnek mi köze van bármihez?
Semmi.
Igen, én is pontosan azt kérdezem, hogy miért ne illene?
Nem elvált vagyok, hanem özvegy (nem mintha ez a lényegen változtatna), és nem 90 éves, hanem 32.
Mi a baj egy szép fehér menyasszonyi ruhával?
Nincsenek rajta tüllfelhők, bárányfelhők, habcsókok, masnik és millió csilivili "ékszer".
Egy szép, hosszú és fehér menyasszonyi ruháról van szó.
Azért, mert korán megözvegyültem, a nénik szerint már örökké feketében kellene járnom?
A vőlegényem veszekszik a nagynénjeivel, de nem akarom, hogy miattam kenyértörésre kerüljön a sor, mégiscsak közeli rokonok.
Ezeket a vénlányokat kellene szépszóval meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!