Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért alakult ki ez így? Mi a...

Miért alakult ki ez így? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Éppen láttam egy eléggé aktuális videót, hogy az utca emberét kérdezik, hogy mit ünneplünk március 15-én.

Természetesen nem sok jó válasz érkezett, amit eléggé gáznak érzek.

Viszont miért ultragáz meg megvetendő az, hogy az ember nem tudja, hogy mi történt épp március 15-én, vagy ki írta az aranyembert és hasonlók miközben

afölött mindenki legyint és teljesen elfogadhatónak tartja, hogy az emberek nagy része olyan dolgokat nem tud, hogy milyen időzónában vagyunk vagy épp mennyi a légköri nyomás.

Miért elfogadott az, hogy a kulturális elmaradottság sokkalta gázabb mint a természettudományos?

2018. márc. 15. 16:24
 1/1 anonim ***** válasza:
A reál és egyéb ismeret praktikusabb a hétköznapokban . Négyzet méter számolás stb nap mint nap kell és égő ha valaki "érecccssségi" után nem tud alap szorzást százalék számítást digis eszközök súgása nélkül . A kultúra mélyebb történelem egyéb ismerete az inkább plussz , rejtvény fejtéskor vetélkedők keretében bukkannak fel .
2018. márc. 15. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!