Van esetleg valami jelentősége annak h. eltört az eljegyzési gyűrűm ráadásul viszket a jobb szemem (amit én ugy tudok h. sirás előjele//néha be is válik:S\\ és pont ma ment el a vőlegényem hosszabb utra? Ugye nem jelent semmi rosszat?
peched van :)
erre a kérdésre csak "hülye beszólogatással" lehet válaszolni :)
gyűrű: sürgősen vidd vissza abba boltba, ahol vetted, és vágd az eladó fejéhez, hogy gagyit adott és követeld, hogy cserélje ki
szemviszketés: szerintem ha megdörzsölöd, el fog múlni, ha mégsem, akkor mutasd meg orvosnak
vőlegény elmegy: várj türelmesen, majd visszajön
apropos... a kávézaccot nézted már?
szerintem csak egy bizonyos fokig foglalkozz a babonával, hallottál már olyanról, hogy önbeteljesítő jóslat, szóval nincs megírva, de megjósolták, és pont emiatt előfordul hogy meg is történik, mert úgy beleéled magad és elkönyveled hogy máshogy nem is lehet, ez lehet a babonával is, nem érdemes vele foglalkozni, annyi ilyen van
én pl szeretem a fekete macskákat és a 13-as számot is
Szia! Szerintem ne adj túl sokat a babonákra. Ha szeretitek és megértitek egymást, akkor akkor is minden rendben lesz ha egy úthenger megy át a gyűrűdön. Ha pedig nem, akkor a világ legerősebb gyűrűje is lehet, akkor sem segít.
Ha a szemed viszketése nem múlik menj el orvoshoz, ilyen csúnya őszi időben könnyen összeszed az ember egy kötőhártya gyulladást.
Ne aggodalmaskodj ilyenek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!