Hogyan lehet barátokat szerezni?
A legtöbb, akivel összehozott a sors, mint csak alámtettek, kibeszéltek, átvertek, kihasználtak.(Tisztelet a kivételnek)
Azt tapasztalom, hogy mintha az emberek már nem annyira akarnának kifejezetten barátkozni. Sokszor csak haszonlesőket látok, vagy olyanokat, akiket valamilyen érdek fűz a barátsághoz.
Bizalom, törődés, őszinteség- ezek hiányoznak.
Pl. egy netes oldalon írt egy csaj, de a képe alapján nem is volt szimpatikus. Aztán pár napig nem léptem be a chetbe, és ki is törölte magát, hogy én ne is lássam, de előtte megbeszéltem vele, hogy majd találkozunk valamikor.
Miért írogat valaki, hogyha nem is akar barátkozni? Akkor ez időpocsékolás volt a részéről is, és a részemről is.
Próbáltam munkatársakkal is barátkozni, de többször megloptak, vagy otthagytak egyedül a sórakozóhelyen, amikor együtt mentünk bulizni.
"mintha az emberek már nem annyira akarnának"
Miből gondolod, hogy régebben akartak?
"Vannak haverok, de őket leépítettem, mert csak a rossz irányba vittek, ne tanuljak, bulizzak, stb."
Azaz válogatós vagy.
"még nem találtam hozzám méltó barátot/barátnőt"
Van magadról egy képed (túlértékeled magad, te vagy a környék nagyképű "hercege"), értelemszerűen ez taszítja a többi embert, akit pedig nem taszít, azt meg te rázod le. Ezzel a hozzáállással valóban nehéz barátkozni.
Ott kezdődik, hogy egy fiatal lány vagyok.
2.: nem vagyok nagyképű.
3.: nem te fogod eldönteni, hogy kivel barátkozom, és kivel nem. Jogom van eldönteni, hogy kivel akarok, és kivel nem akarok a barátkozni.
4.: régebben nem ilyen volt a világ, vagy dokumentumfilmet sem láttál? Egy könyvet sem olvastál?
5.: akárhogy is fáj (nyilván a link embereknek) az én barátságomat ki kell érdemelni.
Egyébként valami döbbenet, hogy egyesek milyen faramuci leveleket írnak. Gondolom máshol nem tudják kiadni az agressziójukat!
Köszi az ajánlatot, de egyszer már próbáltam küldeni levelet, és a rendszer nekem küldi vissza, amit megírtam, nem tudom, hogy miért. Gondolom nem működik.
...de a héten lesz a szülinapom, ...szóval a felköszöntésnek örülnék!
21:41
"2.: nem vagyok nagyképű."
Talán nem, de bőven elég, ha annak látszol.
"3.: nem te fogod eldönteni, hogy kivel barátkozom, és kivel nem. Jogom van eldönteni, hogy kivel akarok, és kivel nem akarok a barátkozni."
Valóban jogod van hozzá. De ha úgy döntesz, hogy senkivel, akkor rém egyszerű a problémád megoldása. Ugye az volt a kérdésed, hogy hogyan lehet barátokat szerezni. A válasz az, hogy nem kell eleve kizárni a barátságot mindenkivel, aki túl kevés a te fenséges személyedhez :)))
"4.: régebben nem ilyen volt a világ, vagy dokumentumfilmet sem láttál? Egy könyvet sem olvastál?"
Nem értem, miről beszélsz. Dokumentumfilmek a barátság kultúrtörténetéről? Vannak ilyenek? Esetleg társadalomtörténeti művek? Azok bizony nem támasztják alá azt, amit gondolsz.
"5.: akárhogy is fáj (nyilván a link embereknek) az én barátságomat ki kell érdemelni."
Aki ilyen szöveget nyom, azzal semmi pénzért nem barátkoznék :))) és gyanítom, ezzel így vannak sokan mások is. Keress magadnak mazochistákat, azok lehet, hogy majd élvezik a Fenséges Primadonna társaságát.
Azt hittem fiú vagy,vagy talán azt akartam hinni.
Mert én inkább fiú barátokat,haverokat keresnék.A fiú lány barátságokba egyre kevésbé hiszek:(
(35/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!