Hogyan lehet barátokat szerezni?
A legtöbb, akivel összehozott a sors, mint csak alámtettek, kibeszéltek, átvertek, kihasználtak.(Tisztelet a kivételnek)
Azt tapasztalom, hogy mintha az emberek már nem annyira akarnának kifejezetten barátkozni. Sokszor csak haszonlesőket látok, vagy olyanokat, akiket valamilyen érdek fűz a barátsághoz.
Bizalom, törődés, őszinteség- ezek hiányoznak.
Pl. egy netes oldalon írt egy csaj, de a képe alapján nem is volt szimpatikus. Aztán pár napig nem léptem be a chetbe, és ki is törölte magát, hogy én ne is lássam, de előtte megbeszéltem vele, hogy majd találkozunk valamikor.
Miért írogat valaki, hogyha nem is akar barátkozni? Akkor ez időpocsékolás volt a részéről is, és a részemről is.
Próbáltam munkatársakkal is barátkozni, de többször megloptak, vagy otthagytak egyedül a sórakozóhelyen, amikor együtt mentünk bulizni.
Senki sem hibás.
Azt írtam, hogy barátnőt kerestem volna, de nem is én írtam neki, hanem ő nekem. Ő vette fel a kapcsolatot velem.
Aztán sokszor épp írtam valamiről, és akkor ő közölte, hogy most kilép. Ezt vagy 15ször eljátszotta.
Most hogy tanulnom kellett, és nem léptem be egy hétig, kitörölte magát. Csak így szó nélkül.
Meg sem bántottam, akkor miért kell bunkónak lenni?
Mostmár érted? - Nekem rosszul esett.
Én 25 vagyok, és nekem sincsenek barátaim.
Vannak haverok, de őket leépítettem, mert csak a rossz irányba vittek, ne tanuljak, bulizzak, stb.
Volt 1-2 ismerősöm, és sokszor azzal vádoltak, hogy milyen szánalmas, hogy nekem nincsenek barátaim.
Szerintem nem ettől lesz jó vagy menő valaki, hogy hány barátja van, jó hogy nem kell versenyt rendezni, hogy kinek hány van.
Nem értem, miért kell megszólni azért, mert még nem találtam hozzám méltó barátot/barátnőt, baráti társaságot!
Szerintem is így van.
Csak azzal akarnak barátkozni, aki híres, gazdag, stb.
Tehát u.a. : érdekből.
Elég szomorú, hogy ilyen kisivárosodottak az emberek.
Ismerős a helyzet :S
Üdv.Debrecenből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!