Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A kubaiak lenézik a nőket?

A kubaiak lenézik a nőket?

Figyelt kérdés
Hasonló, mint az araboknál hogy a férfi az Úr a házba?
2017. júl. 9. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem...
2017. júl. 10. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha lehet, inkább lefektetik.
2017. júl. 10. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

:) így van...

Én fél évet éltem ott... Latin vér...

Javarészt a pasik keresik a pénzt, már aki keres... az asszonyok meg otthon vannak, de egészséges társadalom ahol tisztelik, szeretik a nőket... és egyetértettek velem miután lenyúltam a humoristától a szöveget, hogy a nőkkel nagyon jóban kell lenni, mert náluk van az összes pina.

2017. júl. 10. 11:43
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
91%

A kubaiak, arabok meg mondjuk a magyarok nem egy darab férfi népe. Nyilván mindenhol vannak ilyenek is meg olyanok is.

Nekem mondjuk az arabokkal kifejezetten jobb tapasztalatom van, mint a magyarokkal, de hát ezt itthon nem lehet kijelenteni anélkül, hogy le ne kvázzanak :DDD

2017. júl. 10. 19:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Shinedoll: Értem en ezt, csak mindenhol vannak "papíron leirt szabályok". Arra lennek kíváncsi, mert semmit nem tudok róluk.....
2017. júl. 10. 22:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem világos miféle papírokra gondolsz. Minden országban vannak törvények, a döntő többsége (ha egyáltalán foglalkozik a témával) a férfiakat és nőket egyenrangúnak tekinti. Ehhez képest más a társadalmi szemlélet, ahol ez nem igaz. Persze nyíltan nem lehet (nem illik) így beszélni róla, de a gyakorlat ezer példával mutatja, hogy így van. Kubában sokkal kevésbé, mint nálunk.
2017. júl. 11. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!