Mit gondoltok egy ilyen agresszív parasztról?
Népszokások.. jó helyen van, ma ilyen népszokások vannak...
nagyon felhúzott...
megpróbálhatnátok- a barátnőddel együtt- dupla nullának venni a kötekedését
Ha nekiesnél - ezt várja egyébként - akkor te jönnél ki rosszabbul. A dolog mélyén az lehet, hogy IRIGYEL téged.
Ajánlanék egy jó olvasmányt (könyvalakban jobb, vedd ki a könyvtárból), meg fogsz lepődni, mennyire segítő gondolatok. Az I. könyv köszönetnyilvánítás, kezdheted a II.-nál.
"Reggel előre beszéld meg magaddal: ma izgága, hálátlan, dölyfös, ármányos, ravasz, összeférhetetlen emberrel lesz dolgom. Azért esnek az emberek ezekbe a hibákba, mert nem tudják, mi a jó, mi a rossz. Mivel azonban én tisztáztam, hogy a jó természete szerint szép, a rossz pedig rút, hogy félrelépő embertársam rokon velem, nem e megegyező vérség és származás alapján, hanem mint az értelem és az istenségtől eredő rész osztályosa, ezért nekem senki sem árthat, mert nem mocskolhat be; nem is neheztelhetek testvéremre, s gyűlölni sem gyűlölhetem. Hiszen együttműködésre születtünk, mint a lábak, a kezek, a szempillák, vagy mint a felső és a alsó fogsor. Egymással ellenségeskedni természetellenes: márpedig ellenségeskedésszámba megy, ha bosszankodunk, vagy elfordulunk egymástól."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!