Az oroszok tényleg agressziv, udvariatlan barátságtalan nép?
Az Oroszok, Barátságos,vendégszerető,udvarias, segítőkész,illemtudó és tisztelet tudó nép !
Szerintem.
ma 23:39
Lehet te egy rosszindulatú, udvariatlan, agresszív vagy, de hál istenek a magyarok többsége is vendégszerető. Nem egy angol kollégám mondta, hogy imádnak Magyarországon nyaralni, mert jó fejek a magyarok.. Vannak sokkal rosszabb népek a magyaroknál, ezért nem kéne lepocskondiáznod a saját nemzetedet.
En jo par eve Moszkvaban es Leningradban jarva, nem talaltam oket illemtudoaknak, de meg tiszteletudoknak sem. Konyekkel kozlekedtek.
Itt kulfoldon sem talalom oket masnak. Hangosak, kovetelozok, szerintuk a torveny orajuk nem vonatkozik. Csalok-lopok, anyjukat eladnak egy dollalert. Angolszaszok Ki nem allhatjak oket, hivatalokban is szemforgatas van, ha orosz nev van az aktan. Nemzetkozileg nem kedveltek.
Nem tudom, egyszer Cipruson nyaraltam és a szállodában sok volt az orosz, vacsoránál egy 120 kilós állat nekem jött és még ő volt felháborodva :D
Egyébként mikor Oroszországban voltam, akkor semmi bajom nem volt velük, normálisak voltak.
"Konyekkel kozlekedtek. "
"nekem jött és még ő voltfelháborodva"
Harmadik vagyok. Ezt én is tapasztaltam, főleg ha a reggeli csúcsban akar valaki felszállni a metróra. Ez legalábbis én úgy gondolom, az összes olyan mai FÁK országban jelen lévő viselkedés, ahol évtizedeken keresztül küzdeni kellett, hogy a bolt előtt sorban állva jusson kenyér, hús, cipő, stb.
Én erre vezetem vissza. Tömegként mogorvák az igaz, de ha számba veszem az orosz ismerőseimet, hát nagyon normálisak, segítőkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!