Bolgároknál vajon miért alakult így ki?
Még annak idején hallottam, hogy a bolgárok fordítva bólogatnak. Ez ma hirtelen eszembe jutott. És rákerestem.
Azt hittem, hogy ez téves információ, de kiderült, hogy nem. Vajon miért alakulhatott ez így ki? Van még ilyen valahol? Különben nagyon érdekesnek és különlegesnek tartom. Az ilyenek teszik színessé a kultúrákat.
Szívesen fogadnék bármi információt, vagy akár saját tapasztalatot a témával kapcsolatban.
Én Bulgáriában élek, tengerparton és igen, fordítva bólogatnak (bólogatunk). De van, hogy ugyanúgy mint a magyarok. De akkor is meglehet érteni, hogy mit akar az illető. Én megtudtam szokni, ha bolgárul beszélnek hozzám "bolgárul" bólogatok, ha "magyarul", akkor magyarul..xD
Amúgy Magyarországon éltem 10 évig, ott születtem, most 13 leszek egy hét múlva. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!