Milyenek a magyar emberek?
Te honnan vagy? Kettõsek. hA mahukról van szó: v€gtelen önzők. Ha a családjukról van szó: mindenre hajlandók.
Ha idegenről van szó, €tellel,ággyal megkínálják.Nem értik a te nyelved. Odaadják a fürdőt is. Lehet,hogy nem jön be az étel.De azt akarják,h otthon érezd magad. Kell több?
A sztereotípiánk szerint a magyar nők szépek.:) És ezzel ki is fújt az összes jó tulajdonságunk. Egyébként (egy könyvet idézve): igénytelenek, kiszámíthatatlanok, közösség helyett magunkba, külön-külön világunkba zárkózók. Csak a privát dolgainkat érezzük magunkénak, a közöst nem.
És valahol ezt is olvastam: nem vagyunk valami kedvesek, minden lehetőséget megragadunk, hogy hátba szúrjuk egymást, mindig viszályt keltünk, és nem törődünk más emberekkel.
Az én véleményem pedig ez: őszintén szólva szerintem minden ember más, így a magyar emberek is különböznek egymástól. Vannak köztük jószívűek, kedvesek-bunkók, rosszakaratúak, okosak-buták, és még sorolhatnám... Talán egy felsorolt tulajdonságnak van valaami valóságalapja: minden lehetőséget megragadunk, hogy hátba támadjuk egymást. És ezt majdnem minden nap tapasztalom, és ez az, ami nagyon idegesítő! Az osztályomban szinte mindenki (egy ember kivételével, vele vagyok a legjobb kapcsolatban) kibeszél mindenkit, még a legjobb barátnőjét is. Éppen amikor valakik hiányoznak a társaságból, azok kerülnek kibeszélésre. Szinte mindig, amikor velük kell lennem egy helyiségben (általában ebéd közben vagy az öltözőben), valaki másról beszélnek, aki éppen nincs ott. És ez olyan szomorú, igazán a szemébe mondhatnák a véleményüket annak, akivel bajuk van. Ez olyan tisztességtelen szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!