Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen a magyaros virtus?

Milyen a magyaros virtus?

Figyelt kérdés

Ugye vannak bizonyos népcsoportokra jellemző dolgok, amik a többségre igazak: a Skandinávok higgadtak, a Németek és az Angolok kulturáltak, az olaszok állandóan kiabálnak, még beszéd közben is, de a család az első vagy éppen az orosz agresszivitás is jellemző.

Persze lehet hogy sok dolog csak sztereotípia, de ez ellenére megkérdezem: mi jellemző a magyarokra, milyen a magyaros virtus?

2016. szept. 23. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Agresszívak, bunkók meg irigyek
2016. szept. 23. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
A mai verzió vagy a régi?
2016. szept. 23. 21:21
 3/6 A kérdező kommentje:
2# inkább a régi, a mai "birkasággal" tisztában vagyok. Avagy nem is feltétlen birka-effektusról van szó, hanem inkább fotel-harcról és szájkaratéról. Mindenki mondja a magáét, így rossz, úgy rossz, így kéne lennie, úgy kéne lennie, aztán amikor jön az alkalom a változtatáshoz, nem tesznek semmit, mert félnek.
2016. szept. 23. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Zenében a tá-ti ti-tá

Fociban nem passzolnak "hagyjad hagyjad majd én"

Azonnal egymás ellen fordulnak majdnem bármilyen szituációban. Frusztráltak, lobbanékonyak, de ha véletlenül rájönnek, hogy tényleg hallatszott a vakkantásuk, behúzott farokkal elsunnyognak.

Okosak, sok tudós, felfedező, zeneszerző magyar, igaz, sokszor zsidó származással.

Mindig van egy alapszomorúság. Sokat isznak. Sírva vigad a magyar.

Erdélyben születtem, és mikor kikerültem Magyarországra, a nép közé, csak néztem, hogy ű bmeg, nem vagyok székely, de magyar sem ezek szerint..

2016. szept. 29. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Elégedetlen, panaszkodó. A magyarok többsége nem látja a pozitívumot a saját életében, környezetében, csak a negatívumokra tud koncentrálni. És ciki, ha magyarként nem szidod a mindenkori kormányt.
2016. okt. 17. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
A magyarkodó kormányok ellen a múltbeli tapasztalatok alapján két módon lehet felvenni a versenyt: ha komoly gazdasági-pénzügyi válságba kerül az ország, vagy ha a kihívó hitelesen képviseli a szerénységet és a szakértelmet (pl.Medgyessy).
2019. jan. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!