Milyen a magyaros virtus?
Ugye vannak bizonyos népcsoportokra jellemző dolgok, amik a többségre igazak: a Skandinávok higgadtak, a Németek és az Angolok kulturáltak, az olaszok állandóan kiabálnak, még beszéd közben is, de a család az első vagy éppen az orosz agresszivitás is jellemző.
Persze lehet hogy sok dolog csak sztereotípia, de ez ellenére megkérdezem: mi jellemző a magyarokra, milyen a magyaros virtus?
Zenében a tá-ti ti-tá
Fociban nem passzolnak "hagyjad hagyjad majd én"
Azonnal egymás ellen fordulnak majdnem bármilyen szituációban. Frusztráltak, lobbanékonyak, de ha véletlenül rájönnek, hogy tényleg hallatszott a vakkantásuk, behúzott farokkal elsunnyognak.
Okosak, sok tudós, felfedező, zeneszerző magyar, igaz, sokszor zsidó származással.
Mindig van egy alapszomorúság. Sokat isznak. Sírva vigad a magyar.
Erdélyben születtem, és mikor kikerültem Magyarországra, a nép közé, csak néztem, hogy ű bmeg, nem vagyok székely, de magyar sem ezek szerint..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!