A cigányok tényleg félnek a koporsótól?
Figyelt kérdés
Múlt héten láttam a Győzike Show-ban,hogy amikor mérgeskedett a Győzike,hogy a Bejja el akar költözni,pakolt a szekrényben,és elkezdi: "Öööö már nemtom hogy volt pontosan: Mé' kell félni a koporótó? Az a rohadt cigány szokás,ami rajtunk van!"
Szóval a kérdésem az lenne,a cigányok tényleg ilyen babonásak,hogy félnek a koporsótól? Egyszer mindenki abban végzi,nem?
2010. ápr. 19. 22:49
1/15 anonim válasza:
Én majd hamvasztást szeretnék, tehát én urnában fogom végezni, nem koporsóban xD
Am a kérdésedre sajnos nem tudom a választ :S :)
2/15 anonim válasza:
Kutyáktól is félnek, amúgy elég babonásak.
3/15 anonim válasza:
Ha ez igaz, csináltatok magamnak egy koporsós pólót, hátha bejön.
4/15 anonim válasza:
Ne vedd már komolyan őket, max ők félnek mert tudják hogy 'belevaló' fickók.
6/15 anonim válasza:
csak addig félnek amíg belekerülnek. mint akárki más.
7/15 anonim válasza:
Kolléganőmnek meséltem, hogy láttam egy csilivili koporsót, ha megvenném benne alhatnék, amíg rendeltetésszerűen nem veszem használatba. Hát dobott egy hanyattast, vizet kellett itatni vele, olyan rosszul lett. Nem cigány, sváb.
8/15 anonim válasza:
"Múlt héten láttam a Győzike Show-ban"
-.-"
.........
mentem XP
9/15 anonim válasza:
Aki Győzikét néz, sikeres ember nem lehet.
10/15 anonim válasza:
08:32
nem pártolok őket, de mondjuk aki ilyet kijelent annak meg sok esze nem lehet, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!