Milyenek az angolok?
Kérek tőletek segítséget, mert igazán nem értem mi ez az egész.
Röviden: azt tudni kell tisztelem és becsülöm az angolokat. Nem ismerem az angol kultúrát teljesen! Angol nyelvet tanultam és érzem érdemes nyelvet tanulni. Tetszik nekem. Eddig sajnos nem voltam Angliában, de ez eddig nagy álmom.
Pár héttel ezelőtt a Facebookon bejelölt egy angol férfi. Elkezdtünk beszélgetni angolul. Kedves, udvarias előzékeny. Semmi rosszat nem szólhatok. Elmondta özvegy, 3 éve meghalt a felesége, van egy 6 éves kisfia, egyedül neveli, évek óta Irakban dolgozik egy offshore cégnél. Elfoglat. Nem rendszeresen chateltünk, naponta 2-3-szor. Sok fényképet küldte el nekem magáról, de nem volt gyanús. Őszintén, bizalmasan, udvariasan,. barátian chateltünk. Kedves, jóindulatú, előzékeny az angol úr. Bizik benne, hogy majd személyesen találkozunk . Meghívott Londonba. Igazi előzékeny, udvarias tisztelet tudó úriembernek gondoltam. Amiért most tanácsot kérek a következő: tegnap ismét elkezdtünk chatelni a Facebookon. Még a legelején mondta a fia Indonéziában egy bentlakásos magániskolában tanul és rosszul lett. Elájult. Megvizsgálták és halálos beteg és le kell cserélni a vérét. Azt kérte erőszakosan most azonnal küldjek 1500 dollárt neki, mert ha ezt nem teszek megölöm a fiát. Ehhez mit szóltok!! Nagyon- nagyon tolakodó volt és agresszív. Azon gondolkodok átverés ez!! Ilyen angolok vannak, akik be akarják csapni az embereket? Ezt nem hiszem el!! Ehhez mit szóltok?
Anglia, Irak, Indonézia... És 1500 dollár.
Nemrég olvastam egy elég hosszú cikket ezekről.
A te "angol" úriembered valószínűleg Nigériában vagy Ugandában él, akkor látta a három felsorolt országot, mikor én a hátam közepét.
Az a baj ezekkel, hogy még az IP-jüket is nagyon nehéz megállapítani, komoly szélhámos szervezet.
Sürgősen szüntesd be a levelezést!
2/3 : 42 éves vagyok, nő és diplomás.
3/3 köszönöm, hogy válaszoltá
De mindenképpen köszönöm Nektek, hogy azonnal reagáltatok. Valószínűleg túl naiv vagyok. Bejelölt engem Facebookon egy udvarias, tisztelettudó angol,skót özvegy úriember. aki fúró mérnök és becsapott!! Pedig azt hittem,, őszinte, barátságos jó barátot találtam!!
egy db gengszter - a jól bevált "beteg gyereknek gyűjtök" ötlettel
Kedves Kérdező! ne az arckönyvön ismerkedj!
A környezetben nézz körül - eléggé figyelsz a környezetben élő emberekre? lehet hogy van ott, aki régóta barátkozna veled, de nem tudja hogy kezdje.
küldd el nekem azt a pénzt!
Na jó elég lesz a harmada is.
Köszi!
Ne haragudj kérdező, de korod ellenére rettenetesen ostoba vagy.
Ő akkor angol, amikor én norvég vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!