A magyar állam miért nem csináltat olyan nagy falakat a határra, mint amik a Szentföldön találhatóak?
Figyelt kérdés
A Szentföld a bizonyíték, hogy muzulmán- nem muzulmán együttélés nem működik, csak erőszakot, terrorizmust szül.
Az arabok nem valók sem a Szentföldre, sem Európába.
Én szeretem a magyar kultúrát,illetve az európaiat.Ezért úgy gondolom, hogy megkell védeni.
A Szentföldön mernek falat építeni a zsidók,mi Európában miért nem csinálunk ilyesmit?
2016. júl. 13. 14:33
1/7 anonim válasza:
Kispénz - kis fal.
Nagypénz, - nagy fal.
2/7 Sunshinedoll válasza:
európai kultúrát :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem minden ország köré 20 kilométeres falak kellenének, hogy még a madarak se tudjanak vándorolni. Hogy képzelik, hogy csak úgy szálldogálnak egyik kontinensről a másikra??!?
4/7 anonim válasza:
Kicsit drága lenne az egész országot kőfallal körülvenni. A másik, sokkal fontosabb ok, hogy Magyar nagy fal nem hangzana túl jól. Mellesleg Felcsút city nem az ország szélén van, ezért nehéz lenne onnan úgy falat indítani, hogy körbeérje az országot :D
5/7 anonim válasza:
Mert felesleges. Azért minket nem fegyverekkel támadnak szerencsére. A kerítés pedig hatékony megoldásnak bizonyult, tehát elégséges megoldás.
6/7 anonim válasza:
Felcsút city... - na ne urizáljunk.
7/7 anonim válasza:
Emberek! Szabad a gondolat! - további zseniális ötletek?...például befödni, láthatatlanná tenni, arabokat a holdra, magyarokat a marsra, elképesztően sok jó ötlet vár gazdára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!