A székelyek tárgyként kezelik a nőket?
Figyelt kérdés
Az exem székely. És mindennek úgy kellett lenni ahogy ő mondja, vagy ha nem addig akaratoskodott amíg el nem érte amit akart...És ha valamire nemet mondtam neki már én voltam a makacs. És ha olyat mondtam ami nem tetszett neki rám csapott nem annyira erősen....És tiltotta hogy más férfiakkal beszéljek... Úgy viselkedett velem mint egy főnök a beosztottal, és sose bókolt,sose dícsért meg akárhogy a kedvére tettem és bókoltam neki...Végül dobtam,mert még abba is belekötött hogy nagy a hasam fogyjak le.... :////2016. ápr. 19. 09:34
21/22 anonim válasza:
Nem, a nők kezelik tárgyként a férfiakat, például kaláccsal verik őket, meg ilyenek... Én tudom, belga vagyok, de Székelyföldön élek, egy székely hapsival.
22/22 m dzsuzeppe válasza:
Az exed kivétel, a székely férfiak egyáltalán nem ilyenek. Az amit leírtál faragatlanság, bunkóság, sem a székely férfiakra sem a székely nőkre nem jellemző. (persze lehet hogy van ilyen és pont az játsza a nagy székelyt, vagy magyart, vagy olaszt, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!