A székelyek tárgyként kezelik a nőket?
A szüleit még 50 évvel ezelőtt is magázta sok ember, főleg falun. Az nem számít a nőkkel való viszonyában.
A bókolás, ilyesmi sem falusi, természetközeli viselkedés, miért is tenné, de az sem függ össze a tárgyként kezeléssel.
A szűkszavúság sem. Mit csevegjen, ha van mit mondani, akkor szól. Nem unatkozik, biztos van dolga, ha nincs, talál.
Szerintem egy csomó dolog, amit írsz, nem függ össze sem azzal, hogy milyen a nőkkel, sem azzal, hogy székely. Csak az exedben összejött, ennyi.
Találsz magadhoz valót, nem kell félni. Ő meg biztos egyedül marad, ha nem változik meg.
"Az asszony feladata volt, hogy gyermekeket szüljön és neveljen, s a fáradtan hazatérő uráról gondoskodjon.
Ez jól működött így, s csak így tudott jól működni. A férfinek azért volt meg az a kiváltsága, hogy ő dirigál, mert ő volt az - mint már írtam - aki előteremtette azt, ami az élethez kell."
egész leírásodból az jön le, hogy az asszony teremtette meg, ami az élethez kell... a pasi meg csak azt, ami a kajához kell... nem ugyanaz.
„Hát én sok kis faluban jártam Magyarországon de még ilyennel nem találkoztam.”
Akkor ajánlom figyelmedbe a magyar filmművészet alkotásait, pl. a Körhintát.
17-es hát nem tudom....Ilyen emberrel még sose találkoztam... Talán nagyon régen normális volt hogy a nőket elnyomták,na de most....ne már... Ennyi erővel egy arabbal is járhattam volna... Nők ha jót akartok messze kerüljétek a székely férfiakat!
Amúgy akinek székely ,vagy székely volt a párja szívesen olvasnám a sztorikat hogy milyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!