A barátom roma/cigány, a szülei házasságra kényszerítik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 9 hónapja együtt vagyunk. Az én szüleim nagyon kedvelik őt, viszont az ő szülei engem látni sem akartak, mert nem vagyok roma származású. A barátom 20 éves lesz idén, és az ő kultúrájukban szokás ilyenkor már megházasodni, amit most az ő szülei el is terveztek. Megtalálták neki a megfelelő lányt, és ő ez ellen nem tehet semmit.. Mi tévő legyek? Nagyon szeretjük egymást, de a szülei belekényszerítik egy házasságba, egy olyan lánnyal akit nem is ismer. Velem akar lenni, és én sem akarom őt elveszíteni. Hogyan lehet megmenteni egy ilyen kapcsolatot? Bármit megtennék érte és most nagyon kétségbe vagyok esve. :(( Kérlek vegyétek komolyan a kérdésemet, most igazán nincs szükségem kötözködésre... Köszönöm a segítséget!2016. ápr. 18. 17:42
23/23 A kérdező kommentje:
pár kommenttel ezelőtt írtam, még májusban szakítottunk. :)
2017. jan. 8. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!