Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Milyen kiegeszito kell ha...

Milyen kiegeszito kell ha ciganynak akarok beoltozni? Lanynak

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy hamis gucci koromcipo, táska, (az a barna gucci feliratos, vagy ugyanez Louis Vuittonba) hosszú szűk szoknya, lehetőleg minél több arany szín legyen a ruhákba, esetleg béna bőrdzseki, és sok arany ékszer és kiegészítő. Meg egy hosszú fekete hajú paróka sem ártana, egy nagy csitcsattal. Ha a veterán keresgélsz sok ilyesmi dolgot találsz, vagy esetleg turiba. Én mar voltam cigánylány.
2015. aug. 31. 21:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagy karika fulbevalo, rozsas kendo es valami csilicsare szoknya, rengeteg bizsu.
2015. aug. 31. 21:59
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Hát attól függ, hogy milyen cigánynak? Pl. mint Esmeralda a Notre Dame-i toronyőrből, ő talán szintó cigány akar lenni (ezesetben nagy karika fülbevalók, színes fejkendő, bő blúz, színes pörgős szoknya), vagy Gábor-cigánynak (akkor földig érő, rakott, színes selyemszoknya, színes blúz, fejkendő vagy hajba fonott szalag) vagy beás cigány (népviseletre emlékeztető ruhák, nem annyira színes mint a szintóknál vagy a Gábor-vigányoknál, fejkendő), vagy pedig amiből sajnos több van, a kötekedős és nagyképű cigánylány, akit az első válaszoló teljes precizitással jellemezett.
2015. aug. 31. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ízléstelen mennyiségű és minőségű smink, bizsu, melírozott, vagy rikítóan vörösre festett haj, műbőrdzseki, hosszú műköröm (esetleg kicsit koszos is lehet), szakadt fekete harisnya, fehér műbőrcsizma, meg cigi.
2015. szept. 1. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
melegítő tűsarkúval és rengeteg bizsuval. nemrég láttam egy ilyet...
2015. szept. 3. 03:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy a cigány lányok mindig hosszúra növesztik a hajukat és a körmeiket.
2015. szept. 4. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Kötél :D
2015. szept. 7. 10:37
 8/9 anonim válasza:
kes, szamuraj kard es a "nindzs egy dzigid desokam" mondogatasa
2015. szept. 27. 16:32
 9/9 tomi35 válasza:
Öltözz fel a Hádából, egy kis bizsu és kész is.
2015. szept. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!