Milyen kiegeszito kell ha ciganynak akarok beoltozni? Lanynak
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 21:26
1/9 anonim válasza:
Mondjuk egy hamis gucci koromcipo, táska, (az a barna gucci feliratos, vagy ugyanez Louis Vuittonba) hosszú szűk szoknya, lehetőleg minél több arany szín legyen a ruhákba, esetleg béna bőrdzseki, és sok arany ékszer és kiegészítő. Meg egy hosszú fekete hajú paróka sem ártana, egy nagy csitcsattal. Ha a veterán keresgélsz sok ilyesmi dolgot találsz, vagy esetleg turiba. Én mar voltam cigánylány.
2/9 anonim válasza:
Nagy karika fulbevalo, rozsas kendo es valami csilicsare szoknya, rengeteg bizsu.
3/9 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy milyen cigánynak? Pl. mint Esmeralda a Notre Dame-i toronyőrből, ő talán szintó cigány akar lenni (ezesetben nagy karika fülbevalók, színes fejkendő, bő blúz, színes pörgős szoknya), vagy Gábor-cigánynak (akkor földig érő, rakott, színes selyemszoknya, színes blúz, fejkendő vagy hajba fonott szalag) vagy beás cigány (népviseletre emlékeztető ruhák, nem annyira színes mint a szintóknál vagy a Gábor-vigányoknál, fejkendő), vagy pedig amiből sajnos több van, a kötekedős és nagyképű cigánylány, akit az első válaszoló teljes precizitással jellemezett.
4/9 anonim válasza:
Ízléstelen mennyiségű és minőségű smink, bizsu, melírozott, vagy rikítóan vörösre festett haj, műbőrdzseki, hosszú műköröm (esetleg kicsit koszos is lehet), szakadt fekete harisnya, fehér műbőrcsizma, meg cigi.
5/9 anonim válasza:
melegítő tűsarkúval és rengeteg bizsuval. nemrég láttam egy ilyet...
6/9 anonim válasza:
Azt tudom, hogy a cigány lányok mindig hosszúra növesztik a hajukat és a körmeiket.
8/9 anonim válasza:
kes, szamuraj kard es a "nindzs egy dzigid desokam" mondogatasa
9/9 tomi35 válasza:
Öltözz fel a Hádából, egy kis bizsu és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!