Kinek jó a húsvéti locsolkodás?
Figyelt kérdés
Van aki kedvét leli benne vagy általában kötelességnek tartjátok?2010. ápr. 5. 14:28
11/16 anonim válasza:
20 éves vagyok, és még mindig úgy várom a locsolókat, mint kiskoromban :)
12/16 anonim válasza:
Hagyomány vagy sem, de én sem mentem ma. 21 évesen nem tudom valahogy élvezni, és nem is állna nekem jól, nem az én stílusom.
Meg ilyenkor tele van cigóval az egész város :S
13/16 anonim válasza:
Én lány vagyok, mégis szeretem, igaz csak rokonok locsolnak meg, de akkor is!
14/16 anonim válasza:
én28 vagyok, mostmár 4 éve asszony, de én is szeretem :) van egy kislányom, szóval kettőnket locsolnak ilyenkor :) ugyanúgy készülök rá, mint kislány koromban, sütöttem most is 4 félét (2 édes, 2 sós), meg festettem tojást. szerintem mindenkinek jó...hadd idézzek egy reklámból, nagyon rávilágít a lényegre: "Herendy nélkül lehet élni. Ahogy ünnepek nélkül is." amit kimondatlanul kimond, azt ugye mindenki látja...
15/16 anonim válasza:
12:38 - Ne beszélj mások nevében, hogy "mindenkinek jó szerinted", mert én nem szeretem, nálunk mindig csak képmutatás volt, nekem ez nem kell, nekem ez nem ünnep, nekem az az ünnep, hogy Jézus feltámadt, és nem az, hogy összepacsuliznak, és tartják a markukat.
16/16 anonim válasza:
ma 12:40 - Tetszik a gondolkozásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!