Székelytől szeretnék kérdezni?
10-es... Én megértelek sőt szeretem ha egy férfi férfias,ő hozza a döntéseket,védi oltalmazza a szeretteit,bátor,racionális... De amiket ő tett velem akár a kutyával...
Ha jól sejtem székely vagy ugye? Privátban szívesen beszélgetnék veled a történetemről,meg úgy a székelyekről,és a jellemükről,szokásukról stb... Én a székelyeket nagyon szerettem,de mióta ez történt nem ajánlom őket a magyar nőknek, 2 hete mélyen depressziós vagyok miatta, sajnos úgy szerettem még mint senkit én buta,hülye...
6-os vagyok amúgy én neten beszélgettem 2 székely nővel ők is makacsak,konokok voltak... Meg akartam székely barátnőket,jelölgettem őket facebookon de nem igazoltak vissza csak 2 ők nem nagyon szóltak hozzám... Még a általános iskolában a tanárunk mondta hogy az igazi magyarok a székelyek,mert az anyaországiak már keveredettek. (Nem vagyok rasszista) De akkor elkezdtem utánuk kutatni neten,könyvtárban a történetükről,eredetükről,és hogy hol élnek na akkor el is határoztam hogy kéne egy székely fiú, és kellenek székely barátnők... Na fél éve bejelöltem 3 székely fiút ,2 törölte a jelölésem csak az exem fogadta el....Bár ne fogadta volna el.... De próbálok benne hinni hogy vannak köztük rendesek... Amúgy amiket tapasztaltam hogy szófukárok,keveset beszélnek,idegennel bizalmatlanok,és ha valakire megharagudnak arra örökre vagy csak nagyon későn bocsátanak meg neki... De még ezek után is érdekelnek a székelyek,nem tudom egyszerűen őket utálni... És kívánom kapjanak autonómiát!
Ha gondolod írj, úgy látom te is székely vagy, amúgy nekem dédnagyapám Erdélyből jött át magyarba...
harombol ketto vissza utasitott, kettonek volt onbecsules egy pedig akart kosza kufircot, ami valjukbe eleg jol sikerult neki! Ez a baj az anyaorszagiakkal az hiszitek hataron tulra ti hozzatok a spanyolviaszt(tisztelet a kivetel)... elhatadoztad neked szekelylegeny kell, s gondoltad itt sorba allnak az adoniszok varva, hogy bejelod oket. Oszt el vagtasatok a naplementebe feher lovon. Ehelyet az adonisz kepebe jott egy gumicsizmas troger. Mar csak ilyen ez a virtualis partnerkereses
Egy szekely
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!