Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Ki mit szokott adni a hölgyekn...

Ki mit szokott adni a hölgyeknek nőnapra? Vágott virág cserepes virág édesség ékszer stb?

Figyelt kérdés

tegnap 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Semmit.

Tudtommal ez feminista emléknap, az egyenjogúság, egyenlő bánásmód jegyében. Ha valamit adnék, akkor az pont az jelentené, hogy kivételezek velük. De ez nincs így, én egyenrangúnak tartom a két nemet és nem szeretem a megkülönböztetéseket (se negatívan, se pozitívan).

tegnap 13:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igazából kommunista ünnep, a hölgyeket boldogasszony napján kellene ünnepelni.
tegnap 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Ahhoz képest, hogy kommunista, eléggé kapitalistává vált: vegyél virágot, csokit, utazz el.
tegnap 13:33
 4/8 A kérdező kommentje:
3-as 10 pont! Telitalálat!
tegnap 14:25
 5/8 Katona Dius ***** válasza:
59%

Nő vagyok, de pl 1-esel teljesen egyet értek. Vagy hagyjuk a fenébe ezeket a hülyeségeket, vagy akkor legyen férfi nap is...

ha valaki fontos neked, akkor nem csak akkor ajándékozod meg, ha külön felszólítanak rá. Ennyi. Ezek a napok hülyeségek. Az anyák napja is, a valentin nap is, a nőnap is ls még sorolhatnám. Ha jó a kapcsolatod az édesanyáddal, szerelmeddel, pároddal, akkor év közben is gondolsz, adsz neki olyat, aminek örül. Ha meg nem jó a kapcsolat, akkor meg minek ez a kötelező jópofizás?

tegnap 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Én nőnap alkalmából az egyenjogúságra hivatkozva mondtam a feleségemnek, hogy ma kivételesen nagybevásárlás után ő hordja be a cuccot a csomagtartóból.
tegnap 18:57
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

"Én nőnap alkalmából az egyenjogúságra hivatkozva mondtam a feleségemnek, hogy ma kivételesen nagybevásárlás után ő hordja be a cuccot a csomagtartóból."

Ritka nagy tahó vagy. A többi válaszoló is hányinger.

tegnap 21:53
 8/8 kürtőskalácska ***** válasza:
Én általában programot szerveznek pl vettem vegyes virágmagot és a kerítés mellet elültetjük őket.
ma 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!