Ki mit szokott adni a hölgyeknek nőnapra? Vágott virág cserepes virág édesség ékszer stb?

Semmit.
Tudtommal ez feminista emléknap, az egyenjogúság, egyenlő bánásmód jegyében. Ha valamit adnék, akkor az pont az jelentené, hogy kivételezek velük. De ez nincs így, én egyenrangúnak tartom a két nemet és nem szeretem a megkülönböztetéseket (se negatívan, se pozitívan).

Nő vagyok, de pl 1-esel teljesen egyet értek. Vagy hagyjuk a fenébe ezeket a hülyeségeket, vagy akkor legyen férfi nap is...
ha valaki fontos neked, akkor nem csak akkor ajándékozod meg, ha külön felszólítanak rá. Ennyi. Ezek a napok hülyeségek. Az anyák napja is, a valentin nap is, a nőnap is ls még sorolhatnám. Ha jó a kapcsolatod az édesanyáddal, szerelmeddel, pároddal, akkor év közben is gondolsz, adsz neki olyat, aminek örül. Ha meg nem jó a kapcsolat, akkor meg minek ez a kötelező jópofizás?

"Én nőnap alkalmából az egyenjogúságra hivatkozva mondtam a feleségemnek, hogy ma kivételesen nagybevásárlás után ő hordja be a cuccot a csomagtartóból."
Ritka nagy tahó vagy. A többi válaszoló is hányinger.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!