A migránsügy miatt más is összeveszett a párjával, családtagjaival?
Én a barátommal vesztem össze, elég csúnyán.
Mindketten más családból származunk.
Én sok országban jártam, mondhatni világlátott vagyok.
A barátom meg kevésbé, szerintem most lát először iszlamistákat.
Ő azt mondja, hogy segíteni kell őket, meg befogadni.
Én ennek az ellentétét állítom.
Mivel, mindig elsősorban a jövőre gondolok.
Ezek a migránsok nagyon magas termékenységgel rendelkeznek.Hamar megsokszorozódna a számuk.Amikor Párizsban voltam ott is csak azt láttam, hogy dupla babakocsit tolnak, mellette meg még ott volt 3 gyerek.
Egy párizsi plázában, amikor a rendőr igazoltatni akart egyet, mert lopott.De, nem engedte a fejkendő miatt, a rendőrök megpróbálták levenni, akkor ordítozást csinált, minta élve nyúznák.
Én , köszönöm nem szeretnék iszlamista elnyomás alatt élni, terrorizmust meg robbantgatásokat sem szeretnék.
Ugyanis, hiába nem terrorista az összes, hajlamosak a terrorizmusra, könnyen azzá válnak.Nem érik meg a kockázatot.
H rajtam múlna, magát a menekültkérelmi rendszert is eltörölném.Nem ilyen jövőt szeretnék a gyerekeimnek.
Lehet, hogy a párizsi terroristát is valaki megetette Budapesten.
Magas termékenységgel rendelkeznek :DDDD
Eszedbe sem jutott, hogy a bevándorlók általában a társadalom alacsonyabb rétegeiben élnek, és a szegényebbek kevésbé engedhetik meg maguknak a fogamzásgátlót vagy az abortuszt? Persze, gyereket szülni se olcsóbb, de mit tudsz csinálni, ha már egyszer teherbe estél, mert nem voltál olyan anyagi vagy társadalmi helyzetben, hogy ezt megelőzd? Hihetetlenül rasszista, és iszlamob butaság, hogy a muszlimok hajlamosabbak lennének a terrorizmusra, mint bárki más, sőt a statisztikák azt mutatják, hogy a fehér keresztény férfiak a leghajlamosabbak rá, csak őket soha nem nevezi a média meg a köztudat terroristáknak, de templomokat, iskolákat szétlőni ugyanannyira terrorizmus, mint szétkaszabolni egy koncerttermet (amit amúgy nem is muszlimok csináltak).
Nem csoda, hogy a párod összeveszett veled, egy privilégiumos, rasszista, iszlamofób, ignoráns ostoba vagy, akit normális érzésű ember nehezen tud tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!