1/8 anonim válasza:
444 ? Ez még egy nagyon hiteles hírforrás...
2/8 anonim válasza:
# 1/1 Időpont ma 08:47
Talán ha egyszer kivételesen el is olvasnád, és pláne kivételesen értelmeznéd is, hogy mit ír :-D
Mert az, hogy a kérdezőnek nem sikerült, az egy dolog...
3/8 anonim válasza:
Mert volt arról szó hogy nyugattal minden gazdasági kapcsolatot megszüntetünk, cserébe belépünk az Eurázsiai Únióba, vagy csak arról volt szó, hogy kelettel is üzleteljünk ne csak nyugattal?
4/8 anonim válasza:
# 2! Képzeld, néha én is elolvasom azért a 444-et, hogy vajon mit hazudnak. :)
5/8 anonim válasza:
Beleolvastam, de csak megerősíti, amit gondoltam. A 444 egy balliberális hírportál, ami meg sem próbálja függetlenül bemutatni az eseményeket. Ha a Fideszről vagy a Jobbikról van szó, akkor egyoldalúan, csak a negatívumokat kiemelve írja le az eseményeket.
6/8 anonim válasza:
# 5/5 Időpont ma 09:45
Mutasd már meg, hogy ez hol nem független. Gyakorlatilag arról ír, hogy mit ír a BuzzFeed. A BuzzFeedet pedig szintén megpróbálhatnád cáfolni, ha már ott tartasz :-)
7/8 anonim válasza:
5-ös: a kurucinfót szoktad olvasni?
8/8 anonim válasza:
Most már csak az a kérdés, hogy hol szerepel a cikkben, hogy "a Jobbik összeveszett Oroszországgal?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!