Hogy néz ki egy Halloweenozás Angliában?
köszönöm!!:)
és amúgy estefele kezdődött ez a trick...?
ja most olvasom,hogy igen
köszönöm, a hossú szofisztikált válaszokat!!
Hú, a töklámpás infó hasznos volt, kösz:D
Kinn élek 8 éve, de az első szülöttem még csak most ért bele a korba. 5 éves. Nem tudtam volna eltalálni, miért nem jönnek hozzánk a gyerekek. Eddig nem díszítettünk és nem volt töklámpásunk se. Idén vettünk egyet, de nem raktuk ki. Jövőre ki fogjuk:D Idén még csak én normál öltözetben elkísértem a kislányunkat 3 helyre. 2 osztálytársához meg egy magyar családhoz. Közben megjegyeztem az osztálytársak szüleinek, hogy jöhetnek a gyerekekkel hozzánk is. Egyik el is jött:D
Én marha meg nem öltöztettem fel a gyereket, mikor délután elmentünk a városba. Láttam, hogy sok gyerek fel van öltözködve. Jövőre már okosabb leszek. Az egyik anyukával beszéltük, hogy jövőre esetleg a lányaink mehetnének együtt. Neki van egy 14 éves fia, ha jövőre megy és bevállalja őket, tök jó lenne. De jövőre október elején elkezdem megszervezni a dolgot. Ha máshogy nem megy, hát elkísérem őket én.
Ami még plusz: Én úgy tudom, hogy a gyerekek általában megszokott helyekre járnak. Osztálytársak, barátok, rokonok. Általában 3-10 gyerek verődik össze egy csoportba, na azok mire mind a saját rokonjához barátjához elviszi a többit, elég is annyi járkálás. Sötétedés előtt 1-2 órával kezdik a legkisebbek. Nem tudom meddig járkálnak, ezen elgondolkodtam, hogy este 9-10-ig is talán? Na, majd ezt még az elkövetkezendő pár évben meglátjuk.
Már azt is tudom idénről, hogy pár nappal előtte szabad csak megcsinálni a tök lámpást-elkezd rohadni 2-3 nap után:S
Találtam egy cikket erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!