Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Hogy néz ki egy Halloweenozás...

Hogy néz ki egy Halloweenozás Angliában?

Figyelt kérdés
Mindenhova becsöngetnek,vagy mitől függ,van valami jel ,amit kiraknak az emberek? estétől kezdődik?:) stb

#holloowen
2015. okt. 30. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nemtudom de nem is érdekel. Keress rá a neten. Lehet hogy nem is szokás. Itt se volt az amíg nem kezdték el majmolni a nyugatot.
2015. okt. 30. 22:14
 2/14 A kérdező kommentje:

ha nem érdekel mi a francért írsz ide?

hogy bizonygasd az óriási magyar identitásod?

Angliában lakom és azért kérdezem

2015. okt. 30. 22:59
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Szegény google nem azért dolgozott keményen, hogy itt kérdezd meg. Menj, keress rá.
2015. okt. 30. 22:59
 4/14 A kérdező kommentje:

szerintem írd oda ezt minden kérdéshez..

tudod azért van az oldal,hogy ha nem találod googleban akkor ide felteheted,és akinek van tapasztalata az segít, ne legyél ostoba légyszíves

2015. okt. 30. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez jó válasz volt,kérdező.
2015. okt. 30. 23:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem Angliában a trick or treat dolog még nem annyira terjedt el, szerintem inkább halloween bulik vannak ahová beöltöznek az emberek :)
2015. okt. 30. 23:46
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó kettőnek köszönöm:)
2015. okt. 31. 00:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahol korábban én laktam, ott töklámpást raktak ki, ezzel jelezve, hogy ott szívesen látják a gyerekeket. Amúgy a 'trick or treat' nagyon is elterjedt Angliában, főleg vidéken.
2015. okt. 31. 00:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kint élek lassan 10 éve Angliában, és így néz ki egy halloween egy olyan kisvárosban ahol viszonylag békében élnek több kultúrából érkező emberek.

Már szeptemberben elkezdik a boltok árulni a halloweenes cuccokat,jelmezeket, édességeket, dísztárgyakat..A boltok tele vannak visongó csontvázakkal, boszorkányokkal, röhögő múmiákkal, zombikkal. (pár nappal később a másik sorban már karácsonyi dolgokat is árulnak)

Pár nappal vagy 1-2 héttel halloweewn előtt aki ünnepli az elkezdi feldíszíteni a házát/lakását. 31-én délelőtt ha munkanapra esik, sok helyen a dolgozók jelmezben mennek dolgozni, így nem lepődik meg senki, ha a boltokban a pénztárban zombi vagy egy boszorkány szolgál ki. Utcán sétálva néha-néha belebotlunk pár jelmezes egyénekbe. Estefelé kezdetét veszi maga a halloween. Gyerekek mennek jelmezbe öltözve házakhoz kopogni, cukorkát kéregetni. De csak odamennek ahol a ház fel van díszítve. Ahol nincs semmi díszítés, oda nem kopognak be, tiszteletben tartják, hogy nem mindenki ünnepli a halloweent. Egyes felnőttek halloweeni partit rendez. Ennyi..

2015. okt. 31. 00:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elterjedt a trick or treat-ezes. Es a toklampas is meg az, hogy mar szepte,ber elejen megjelentek (a mikulassal egyetemben) a boltokban a Halloween csokik, cukorkak, diszitesek stb. 31-en este a gyerekek korbejarjak a szomszedsagot cukorkakaert, es a felnottek szivesen osztogatjak. Itt nagy hagyomanya van, a felnottek beoltozos bulikba mennek inkabb, pubokba vagy hazibuliba. Jo kis unnep ez.
2015. okt. 31. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!