Angliában tényleg két csap van a fürdőben, konyhában, külön meleg víznek és a hidegnek?
Bedugod a mosdót, összekevered benne a hideg és a meleg vizet, aztán mosdasz, mint ahogy lavórból szoktak régen.
...
A másik angol hülyeség az egy rétegű tolóablak, ami aztán nem véd a hidegtől.
Nagy úr a hagyomány. A hülye szokásokat is nehéz levetkőzni. A franciák híresek az életművészetükről, az angolok inkább a spártai nevelésről. Valahol olyasmit is olvastam, hogy a hideg- és a melegvizes csövek átmérőjével van baj, emiatt nem lehet keverőcsapba önteni őket.
Lehet hogy a hagyomány skót eredetű. Nem folyathatod a melegvizes csapot korlátlanul. Csak fél mosdónyi meleg vizet tudsz így elpocsékolni egy mosakodáshoz a zsugori szállásadódnál. Én is laktam egy ilyen házban.
:-) A zuhany pedig mindennap az égből jön.
Ahol én voltam, csak kád volt zuhany nélkül a fürdőszobában.
A fürdőszoba ráadásul másfél szinttel lejjebb volt, mint a szobám, ráadásul a többi diákkal közös volt.
ja kád van, zuhanyt külön kell felszerelni...ami elektromos általában. a nyomás meg szar...
de sok helyen a kád fölött nincs végig csempézve.
mi pl. a lakók haját hajmosáskor KANCSÓVAL öblögettük, zuhany híján. röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!