Néptánc. Ti mit gondoltok?
Szerintem lehet ha van tehetséged hozzá,és ha újból elkezded akkor biztos előjönnek a régi emlékek:D ritkaság hogy egy fiú táncolni akarjon,főleg hogy néptáncot,szóval sok sikert kívánok!
Egy volt néptáncos
15/L
és te, leányzó, miért csak voltál?
ha, akkor ment, most is fog
Ne ez legyen ami visszatart! Ha szeretnéd, vgj bele, szerintem nagyon jó dolog! :)
Ne keseredj el, ha elsőre nem megy, de szerintem hamar bele fogsz jönni.
a másik probléma, hogy a közelben nincs kezdő csoport, ahova be lehetne lépni...
:(
Figyi, nekem az egyik barátom 16, most kezdte újra a táncot, és valamelyik nap, mikor táncoltunk akkorát esett, hogy mindenki leállt megnézni, él-e még. Előtte kb 5 évig táncolt, de persze kiment a gyakorlatból. Ezt MINDENKI MEGÉRTI, szóval csak nyugi. HA van kedved hozzá vágj bele, ha pedig félsz, hogy béna leszel, gyakorolj sokat, hogy visszarázódj :)
Sok sikert!
16/L
Első vagyok
Azért hagytam abba,mert muszáj volt. Kivettek a sulimból és a táncot is be kellett fejeznem. De túl sok volt a szabály és túl kevés a sikerélmény,szóval utólag jó hogy abbahagytam mert most olyat csinálhatok amiben elismer mindenki (rajzolok:)
Ettől függetlenül mindenki menjen táncolni,ápolja a hagyományokat satöbbi:D
20.00: Szerintem pedig a diszkóban értelmetlenül össze-vissza ugrabugrálni elég gáz. Maradjunk annyiban, hogy ez izlés kérdése, de a magyar kultúránkhoz a népzene és a néptánc hozzátartozik.
A kérdésre válaszolva: járj táncházba, ha van a környékeden, ott újrakezdőként begyakorolhatsz sokmindent, és talán lesz aki segít, hogy találj tánccsoportot is.
20:00. Miaz hogy a néptánc gáz??? Már ne is haragudj... Szerintem te vagy a gáz.
Kérdező: Szerintem nyugodtan kezdd el! :) Majd belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!