Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Néptánc. Ti mit gondoltok?

Néptánc. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon megtetszett a magyar néptán (korábban tanultam több évig is, de szinte totálisan elfelejtettem.) Szeretném újrakezdeni, de elég béna vagyok. Szerintetek lehet egy botlábúból jó táncos? (f/17)
2010. márc. 4. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet ha van tehetséged hozzá,és ha újból elkezded akkor biztos előjönnek a régi emlékek:D ritkaság hogy egy fiú táncolni akarjon,főleg hogy néptáncot,szóval sok sikert kívánok!

Egy volt néptáncos

15/L

2010. márc. 4. 17:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

és te, leányzó, miért csak voltál?

ha, akkor ment, most is fog

2010. márc. 4. 17:36
 3/13 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és kb 10 éves koromig táncoltam. Már bánom hogy abbahagytam. Nem tudom mennyire voltam ügyes. Profi nem voltam de ment. Csak félek újrakezdeni, mert kinevetnek, ha látják milyen béna vagyok xD és még én tanultam korábban... xD
2010. márc. 4. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne ez legyen ami visszatart! Ha szeretnéd, vgj bele, szerintem nagyon jó dolog! :)

Ne keseredj el, ha elsőre nem megy, de szerintem hamar bele fogsz jönni.

2010. márc. 4. 17:51
 5/13 A kérdező kommentje:

a másik probléma, hogy a közelben nincs kezdő csoport, ahova be lehetne lépni...

:(

2010. márc. 4. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, nekem az egyik barátom 16, most kezdte újra a táncot, és valamelyik nap, mikor táncoltunk akkorát esett, hogy mindenki leállt megnézni, él-e még. Előtte kb 5 évig táncolt, de persze kiment a gyakorlatból. Ezt MINDENKI MEGÉRTI, szóval csak nyugi. HA van kedved hozzá vágj bele, ha pedig félsz, hogy béna leszel, gyakorolj sokat, hogy visszarázódj :)

Sok sikert!

16/L

2010. márc. 4. 19:30
 7/13 anonim ***** válasza:
5%
a néptánc baromi ciki
2010. márc. 4. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Azért hagytam abba,mert muszáj volt. Kivettek a sulimból és a táncot is be kellett fejeznem. De túl sok volt a szabály és túl kevés a sikerélmény,szóval utólag jó hogy abbahagytam mert most olyat csinálhatok amiben elismer mindenki (rajzolok:)

Ettől függetlenül mindenki menjen táncolni,ápolja a hagyományokat satöbbi:D

2010. márc. 4. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

20.00: Szerintem pedig a diszkóban értelmetlenül össze-vissza ugrabugrálni elég gáz. Maradjunk annyiban, hogy ez izlés kérdése, de a magyar kultúránkhoz a népzene és a néptánc hozzátartozik.

A kérdésre válaszolva: járj táncházba, ha van a környékeden, ott újrakezdőként begyakorolhatsz sokmindent, és talán lesz aki segít, hogy találj tánccsoportot is.

2010. márc. 4. 23:00
 10/13 anonim válasza:

20:00. Miaz hogy a néptánc gáz??? Már ne is haragudj... Szerintem te vagy a gáz.

Kérdező: Szerintem nyugodtan kezdd el! :) Majd belejössz.

2010. márc. 9. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!