Miért baj az USA mániám?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, fiú. A kedvencem az amerikai történelem. (Kezdve a kontinens felfedezésétől). Szeretem hallgatni az Únios/Konföderációs "népdalokat", magát az amerikai himnuszt. Jobban tetszik Washington D.C, mint Budapest. Mások ezért megszólnak, hogy hazaáruló vagy, stb. Miért?#Amerika #Magyarország #magyar #Amerikai Egyesült Államok #állam #történelem #kultúra #mánia #nemzet #NSA
2015. júl. 4. 00:05
11/14 anonim válasza:
Nem baj, csak tartsd meg magadnak. Mint minden más mániát.
12/14 anonim válasza:
Mert azt sem tudják, hogy mit jelent a hazaáruló szó. Én egyszer azért voltam az, mert nem magyart vettem valamelyik kajából. Egyébként most a ruszkiknak divat nyalni, még 56 ellenére is.
13/14 anonim válasza:
7-re
Tehát csak provokációnak szántad.
14/14 anonim válasza:
az nsa-s kommented alapján egy unatkozó tini vagy 8igen tudom, hogy 16)
és csk azért írtad ki ezt a kérdést, hogy élvezkedj... ez szánalmas, szerintem ezért kéne megszólni nem az usamániád miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!