Fogyózni szeretnék, de a suli miatt nincs túl sok szabadidőm sportolásra, valamint "evés mániám" van. Vmi bevált módszer, lehetőleg fogyi-bogyók nélkül?
Elkezdtem múlt nyáron sportolni, és egész jól ment, de suli közben nem tudok rendszeresen járni,talán havonta egyszer, ha eljutok egy edzésre, mert mindig sok órám van, időnként este hétre, nyolcra érek haza, és rajz szakosként sokat kell készülnöm másnapra, van, hogy kilencig otthon festegetek....stb. Ja és, sajnos imádok enni, és ha elkezdem, nehéz leállni, meg néha unalmamban is eszek. Sajnos imádom az ízeket, bármilyen ételről is legyen szó, és képtelenség, hogy én "éheztessem" magam a jobb alakért. Hétvégén pedig szombatonként többnyire dolgozni szoktam, a ház körül kell segítenem. Valaki tudna esetleg jó módszert/módszereket? :) Megköszönném a rendesen válaszolnátok!
16/L
Már nem jól kezded!
De...
Kifogásokat gyártasz!
Az embernek arra van ideje,amire akar,szervezés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!