Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Amerika lenne az én hazám?

Amerika lenne az én hazám?

Figyelt kérdés
Ha meghallom az amerjkai himmnuszt, indirekt módon libabörös leszek, és büszkén hallgatom végig, míg a magyart nem. Ha látok pár videót a World Trade Center összeomlásáról, bőghetnékem van. 16/F

2015. máj. 8. 17:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én szeretem az Exotic-ot. Menjen Amerikába, én nem bánom.
2015. máj. 10. 19:22
 22/23 anonim ***** válasza:
En kozel 3 evtizede elek egy masik orszagban. Es nekem is regota EZ a hazam es nem Magyarorszag. De ezt en azutan kezdtem erezni amikor ide kijottunk, es allampolgar is lettem. Engem minden szempontbol sokkal jobban erdekel hogy itt mi tortenik ennek az orszagnak mi az erdeke stb. mint a magyarorszagi tortenesek. ILyen Magyar forumokra is azert jarok mert masutt nem tudok magyarul irni. Beszelni itthon beszelunk neha magyarul de irni csak ilyen helyeken tudok es nem akarom elfelejteni.MO a szulohazam (mert ott szulettem) de a hazam mar nem ott van.
2015. okt. 18. 09:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elfelejtheted a magyar nyelvet is, nem veszítünk veled semmit.
2015. okt. 18. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!