Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Prága szerintetek nincs egy...

Prága szerintetek nincs egy kicsit túlértékelve?

Figyelt kérdés
Bármilyen listát megnézek a világ legszebb városairól, Prága mindig kötelezően benne van az első néhány helyezett között. Nem értem, miért. Tényleg nem rossz hely, van egy hangulata, de Budapest szerintem sokkal szebb. Nem gondoljátok?
2015. jan. 5. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Praga hangulatosabb es egy varosra ranyomja a belyeget az ott lakok is, a pragaiaknak valahogy a kozhangulatuk is jobb es tisztabb is mint Bp. Nekem a kedvenc europai varosom, foleg tavasszal nagyon szep.
2015. jan. 5. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Hasonló véleményen vagyok, mint te, kedves kérdező, de ezért itt, gyakorin egyszer már lehurrogtak...
2015. jan. 5. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Különbség van a két város történelmi múltja közt.

Bp. nagyon szép [volt], és abból a romhalmazból, amit az évszázadok harcai hagytak, heroikus erőfeszítéssel és nagy szakmai tudással építettünk újjá. Prága is gyönyörű és Prágát mindig feladták az érkező támadóknak - tehát sokkal jobban MEGMARADTAK az értékeik.

2015. jan. 5. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez igaz, de te csak az építményekre koncentrálsz. Bp. varázsához szerintem hozzátartozik, hogy egyszerűen ZSENIÁLIS a fekvése, rengeteg a termálforrás, szépek a budai hegyek, a Gellérthegy pedig eszményi kilátópont a város közepén.
2015. jan. 5. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
90%
Praganak ugyanigy van hegye, rajta a varral.
2015. jan. 5. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!