Vannak itt színészek? Tőlük kérdezném: megéri ma színésznek menni?
Szerintem nem. Én amatőr színészként dolgoztam egy társulatnál közel 5 éven át. Csináltam, mert szerettem, de sok pénz nem volt benne. Akik hivatás szerűen végezték, ők sem kerestek többet 100e-nél.
Ha van egy fő állásod, akkor szabadidő eltöltésre tökéletes felmenni a színpadra. De ha profiként szeretnéd csinálni, akkor első körben protekcióra van szükség, és csak ezután következik a tehetség...
A színészek többsége zsidó.
Te az vagy?
"Én olyat hallottam, hogy volt, ahol egy szerepért furulyázni kellett, a fiúknak is. Nem tudom melyik színházban volt. "
Ezt nem hiszem el.
"Anyagilag? Ha ez motivál, akkor ne menj színésznek. Csak olyannak éri meg, aki hivatásként akarja csinálni, és hajlandó keményen dolgozni és sokmindent feláldozni érte."
Engem nem motivál, igazából nem akarok színész lenni. Csak érdeklődésképp írtam ki a kérdést. Egyébként ha maga a hivatás motivál is valakit, akkor se mindegy azért, hogy éhen hal-e, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!