Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Vannak itt színészek? Tőlük...

Vannak itt színészek? Tőlük kérdezném: megéri ma színésznek menni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 14:22
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem nem. Én amatőr színészként dolgoztam egy társulatnál közel 5 éven át. Csináltam, mert szerettem, de sok pénz nem volt benne. Akik hivatás szerűen végezték, ők sem kerestek többet 100e-nél.

Ha van egy fő állásod, akkor szabadidő eltöltésre tökéletes felmenni a színpadra. De ha profiként szeretnéd csinálni, akkor első körben protekcióra van szükség, és csak ezután következik a tehetség...

2015. jan. 4. 16:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Anyagilag? Ha ez motivál, akkor ne menj színésznek. Csak olyannak éri meg, aki hivatásként akarja csinálni, és hajlandó keményen dolgozni és sokmindent feláldozni érte.
2015. jan. 4. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

A színészek többsége zsidó.

Te az vagy?

2015. jan. 4. 19:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Én olyat hallottam, hogy volt, ahol egy szerepért furulyázni kellett, a fiúknak is. Nem tudom melyik színházban volt. Mondjuk énekesként meg az erdős péterrel kellett lefeküdni, ha be akart futni az ember.
2015. jan. 4. 21:23
 5/11 A kérdező kommentje:

"Én olyat hallottam, hogy volt, ahol egy szerepért furulyázni kellett, a fiúknak is. Nem tudom melyik színházban volt. "

Ezt nem hiszem el.

"Anyagilag? Ha ez motivál, akkor ne menj színésznek. Csak olyannak éri meg, aki hivatásként akarja csinálni, és hajlandó keményen dolgozni és sokmindent feláldozni érte."

Engem nem motivál, igazából nem akarok színész lenni. Csak érdeklődésképp írtam ki a kérdést. Egyébként ha maga a hivatás motivál is valakit, akkor se mindegy azért, hogy éhen hal-e, vagy nem.

2015. jan. 4. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Újságban olvastam, nem kell elhinni. De a gobbi hilda is letépte a nőkről a ruhát, azt megtaperolta.
2015. jan. 5. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajna nem találtam meg a cikket, de ezek is jók alapnak: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 5. 11:53
 8/11 anonim ***** válasza:
A mai világban a színészek és a média miben benne vannak, a végtelenségig mocskos és alapjaitól mérgezve van...
2015. jan. 11. 20:33
 9/11 anonim válasza:
Nem éri meg. A színészek éjjel nappal próbálnak, van olyan nap is h reggeltől estig csak próba. Szerintem rengeteg koncentrációt, és agyi odafigyelést igényel. Fizetés meg az alapján van hogy mekkora a szerep és hogy havonta mennyi előadás van...Ja és színházban nem számit a hétvége vagy az ünnep, se családi program. Nem véletlen hogy a legtöbb színész magányos...
2015. jan. 22. 15:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor miért megy ma még bárki is színésznek? Talán nem látják ezt már az elejétől fogva? Vagy számukra ez így megéri?
2015. jan. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!