Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A színészek miért élnek...

A színészek miért élnek annyira hedonista életmódot? Például miért isznak annyit?

Figyelt kérdés
Több hiteles forrásból hallottam, hogy a színészek rendszeresen leisszák magukat előadás után. Meg azt is, hogy egyéb tudatmódosító szerekkel is szoktak élni. Miért? Miért jár ez együtt az életformájukkal?
2014. okt. 5. 22:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokat dolgoztam már művészekkel, de nem kirívó a hedonisták létszáma. Valóban van pár ilyen, de a többségről ez nem mondható el.
2014. okt. 5. 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ők is ugyanolyanok mint mások. Nem hinném, hogy az alkoholisták illetve drogfogyasztók aránya nagyobb lenne, mint a nem-színészek körében.

Annyi a titok nyitja, hogy ők ismertek, bemegy egy szórakozóhelyre, és mindenki észreveszi, ha kicsit többet iszik a kelleténél másnap már az újságok tele vannak vele.

A többi hétköznapi ember csak tucat, senki nem fog arról cikkezni, hogy Kovács Józska Pilisborosjenőn kedd este leküldött 8 felest, max a helyiek között lesz téma (ha egyáltalán), de két faluval arrébb már azt se tudják majd ki az a K.J.

2014. okt. 5. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:

"Annyi a titok nyitja, hogy ők ismertek, bemegy egy szórakozóhelyre, és mindenki észreveszi, ha kicsit többet iszik a kelleténél másnap már az újságok tele vannak vele. "

Nem erről van szó, hanem konkrétan színházban dolgozó emberektől hallottam, hogy egy-egy előadás után sokszor csatak részegre leisszák magukat.

2014. okt. 5. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Aki előadás előtt részegre issza magát, az nem tud a színpadon jól teljesíteni.
2014. okt. 6. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a "több hiteles forrás" nem lehet annyira hiteles... A színész a hangjával, testével, mozgásával dolgozik, ez a munkaeszköze, igyekszik nem tönkretenni (az alkohol ezt mind tönkre vágja)
2014. okt. 6. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy arányában többen ilyenek, mint az átlag embereknél, max. többet cikkeznek az ilyenekről, mert az sokkal érdekesebb, mint az, hogy milyen mesét olvasott fel xy híres ember este a gyereke ágya mellett. Ha egy ismert ember megmer inni egy aperitifet egy gálán, rögtön alkoholista. Nem tudom milyen "hiteles" forrásokból olvastál, de nekem az az véleményem, hogy nem létezik hiteles forrás. Nézd meg egyszer a Mel Gibson rendezte Paparazzi című filmet.
2014. okt. 6. 10:02
 7/7 tetro ***** válasza:
Hiteles forrásból hallottál úgy kollektíven a színésztársadalomról? Aha...
2014. okt. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!