Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Melyek a legtoleránsabb...

Melyek a legtoleránsabb európai népek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%
Magyar.
2010. febr. 2. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
elsőnek: jó vicc volt :D
2010. febr. 2. 20:39
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Azokat főleg Európa szerencsésebb felén találod, az én személyes véleményem szerint a spanyolok, a svédek és a hollandok mondhatók kimondottan toleráns népnek.
2010. febr. 2. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
A népek általában sokkal toleránsabbak mindenütt, mint egyes ostoba politikusok. Nekem konkrétan német és osztrák tapasztalataim vannak. A németek nagyon toleránsak, a róluk elterjedt közhelyek ellenére. A magyarok többsége is képes elfogadni a különbségeket.
2010. febr. 2. 20:40
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Az tuti hogy nem a magyar. Mindenkit kiutálnak aki nem olyan mint ők! Pl az iskolában aki nem olyan menő mint ők, aki nem úgy gondolkodik! Vagy azért mert valaki nem akar gyereket. Érted, neten, név nélkül leír egy mondatot (nem akarok gyereket) nem bánt meg senkit, nem mond semmit csúnyát, és két perc múlva már rajta van az összes ember és szídja mint a bokrot (hülyétől egészen addig hogy haljon meg az illető). :O Mit fáj az nekik? És minden mással is ilyenek. Ha meglátnak egy kutyást akkor azt szídják, mert ebben az országban a kutya csak egy haszonállat még. Ha én nem szexelek a párommal orálisan akkor rögtön rámszáll mindenki hogy milyen egy önző ribi vagyok... Amit el tudsz képzelni, mindenbe belekötnek ahelyett hogy a saját dolguk csinálnák. Bezzeg nyugaton az ilyen nem érdkeli az embereket. Szerintem minnél nyugatabbra megyünk annál toleránsabbak.
2010. febr. 2. 20:42
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
én a skandináviai népekre mondanám. sokkal toleránsabbak, nyitottabbak mint mi magyarok illetve kelet európa.
2010. febr. 2. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Hemingway szerint a magyarok is a legtoleránsabbak között vannak. Meg még pér afrikai nép is. (Afrikai vadásznapló _Green hills of Africa- című művében erről is írt.
2010. febr. 2. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
43%
Angol,de ez csak az én egyéni véleményem ezt tapasztaltam. Sajnos mi magyarok hozzájuk képest ebben a témában nullának számítunk......
2010. febr. 3. 00:09
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Magyar. Nézd csak meg, mit csinálnak az országgal, mégis eltűrjük. Tolerancia nem az, hogy nem utálunk valakit.
2010. febr. 3. 00:40
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A hollandok.
2010. febr. 3. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!