Miről lehet felismerni hogy valaki pesti, csupán beszéd alapján?
Én pesti vagyok. És én úgy vagyok vele h minden ami nem pesten van az vidék, mert hát tényleg így is van. Nem gondolom hogy minden vidéki paraszt, de az biztos hogy a vidékiek sokkal képmutatóbb férgek mint a pestiek. Mi itt pesten ha problémánk van valakivel akkor nem jó pofizunk, meg mondjuk egyből. Egy vidéki meg mosolyog a szemedbe, közben meg kidumál a hátad mögött. És mivel ugye mi nem köntörfalazunk, meg jópofáskodunk feleslegesen, ezért vagyunk "bunkó" pestiek. Pl én egy társas házban lakok ahol laknak kb 100-an. De a közvetlen szomszédomat sem ismerem, pedig már itt lakok 10 éve. De nem is érdekel h kik a szomszédjaim, nem is pletykálok róluk hogy: juhujjj láttad a rozihoz milyen kétes palik járnak?:O
na szóval értitek. Kissé kiéleztem a dolgokat az érthetőség kedvéért.
- F -
Végre valaki aki szinten így gondolja! Én sajnos tapasztalom is minden nap a pletykálkodást, mivel a családommal muszáj volt vidékre költözni és nem sok jot tapasztaltam a borsodiakkal. Ha lehetőségem lesz ra, azonnal jovok vissza Pestre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!